<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
成日出野

主客和
星期日12   和波

3.6倍   80分
~~我又出現喇~~
               天日又失蹤
過關4x5             100分
凱沙羅頓 [-1] 對 奧芬巴克[+1]   和@3.45
聖保利 [-1] 對 奧斯納貝克[+1]   和@3.55
法蘭克福 [-1] 對 科特布斯[+1]   和@3.45
華倫西亞 [+1] 對 巴塞隆拿[-1]   和@3.6
~共500分~

過關4x11             50分
凱沙羅頓 對 奧芬巴克   2:1@7
聖保利 對 奧斯納貝克   2:1@8
法蘭克福 對 科特布斯   2:[email protected]
華倫西亞 對 巴塞隆拿    1:[email protected]
~共550分~

過關4x1              950分
凱沙羅頓 對 奧芬巴克   主@1.7
聖保利 對 奧斯納貝克   主@2
法蘭克福 對 科特布斯   主@1.7
華倫西亞 對 巴塞隆拿   客@1.95
~共950分~
{用2日積分}
Originally posted by mhkk at 2008-3-21 05:03:

最衰馬會
等我冇左38
快d升級啦,估中都冇真銀收
我就慘喇,"凱沙羅頓"o個場,我諗左好耐,買1:1定係買2:1早知就買1:1啦宜家只贏得千幾蚊
Originally posted by a5areal at 2008-3-21 13:27:
查爾頓 對 西布朗 客 2.60
伊奧維 對 唐卡士打 客 2.20
修安聯 對 史雲斯 和 3.20
諾咸頓 對 諾定咸森林 和 3.10
4x15@20

Total 300分
"修安聯""諾定咸森林"都落飛喎,你都敢買和波!!
由其係"諾定咸森林"由2.7變2.5喎主隊由2.35變2.5喎
過關4x5        200分
星期5第1場   主@2.4
星期5第2場   客@2.1
星期5第3場   客@2.6
星期5第5場   客@2.5
~共1000分~
Originally posted by mhkk at 2008-3-22 00:44:

升級5難換腦難
衰公贏左千幾蚊仲5夠
好過我
買其他出2:3
買2:3出1:2
買1:2出0:1
刀買晒就5L中
頭先o個D全部死晒
不過補飛尾後3場全和,宜家中左第1關
Originally posted by a5areal at 2008-3-21 22:35:

因為橫掂衰開有條路
勇者無懼
我宜家撐你和波
Originally posted by jimjim12 at 2008-3-22 03:44:
諾咸頓 對 諾定咸森林       和 3.10
@300

諾咸頓 對 諾定咸森林     2 : 2 (14)
@200

買和緊要預埋我啦~
諾定咸森林 打少一個人都贏2:1
冇晒計..........
mk仔我好火啊
史特加90+入波贏4:1,我買左3:1,搞到我贏少5萬幾蚊啊!
mk仔快d入黎安慰我啊

[ Last edited by 勇勇 on 2008-3-23 at 12:52 AM ]

中到7 002.jpg

中到7 002.jpg (4.3 MB)
3648 x 2736 PIXEL下載

中到7 003.jpg

中到7 003.jpg (4.2 MB)
3648 x 2736 PIXEL下載

Originally posted by 艾力克 at 2008-3-23 01:05:

嘩..幾好眼光喎
恭喜晒(雖然嬴少左)

愛華頓 對 韋斯咸 主 1.67
@1000
係贏少好多好多啊

過關3x4              200分
馬略卡 對 拉科魯尼亞                    和@3.15
國際米蘭[-1] 對 祖雲達斯[+1]     和@3.4
西維爾[-1] 對 馬德里體育會[+1]  主@3.3
~共800分~

過關3x7               100分
馬略卡 對 拉科魯尼亞        1:[email protected]
國際米蘭 對 祖雲達斯        2:1@8
西維爾 對 馬德里體育會    other@60
~共700分~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。