<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-15 02:15 PM:

馬會玩讓球就得「主客和」........
都唔可以話怕輸o既, 只係想抽多d水姐
kakei, 我見aio好難先加倒分, 不如依度唔好加咁多分啦 (冇理由玩仲多分過人地認真嘛)
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-15 02:52 PM:

其實我第1場「捷克U21 VS 塞爾維亞U...
haha..又係喎~
不過最緊要輸分贏錢
依場客隊坐和望嬴咁, 我都只係夠膽估半場主咋
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 04:56 PM:

[url]http://www.26fun.co...
聽晒..佢話
先駛未來錢

美國 [-1] 對 巴拿馬 [+1] 主 1.75
畢爾包 [-1] 對 利雲特 [+1] 主 2.05
奧沙辛拿 對 馬德里體育會 客 2.15
皇家馬德里 對 馬略卡 主 1.16  

4x1 @1,000
Originally posted by eqhigh at 2007-6-16 01:04 AM:
加拿大  主勝(...
葡萄牙 U21客勝 (1.4) x 荷蘭 U21 主勝 (2.25)咪即係3.15
咁不如荷蘭首名葡萄牙次名有3.25
Originally posted by Rated-R at 2007-6-16 10:39 AM:
原來艾生咁爛賭~!!!
咁爛賭就小心溝唔到女了***
juz a game here
而且我都唔溝女o既
神戶勝利船 對 大分三神 大 1.90 (1.75升到1.9?)
川崎前鋒 [-1] 對 柏雷素爾 [+1] 客 2.00
FC 橫濱 對 磐田山葉 大 1.55
3x1 @200

利恩 對 白蘭恩 大 1.57
法林明高 對 國際體育會 大 1.68
新英倫革命 對 哥倫布機員 大 1.85
紐約紅牛 對 肯薩斯巫師 大 1.75
4x4 @200
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 07:19 PM:
EF  Duff ...
remarks:
1. 咪睇規則多多, 其實一睇就明
2. 必勝技巧: 嬴要縮, 輸要谷
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-16 06:54 PM:

米玩啦!!!!o個個米係你囉,我其...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=19#pid2197435

依6場大真係計出黎架
不過輸一場都保倒本, 決定買4x4

岩岩6大7主都中左
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 09:54 PM:

我啱啱相反, 我格言係「贏就贏多...
所以我而家係咁谷 (o係度玩先係姐)

今日未計完都已經+978喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。