<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
巴西 對 墨西哥
1 : 0  7.00
$200

2 : 0  7.50
$200

3 : 0  12.00
$200

4 : 0  34.00
$200

5 : 0  80.00
$200

主 其他  80.00  (一千蚊用完, 買吾起)

吾好和球, 仲有墨西哥 吾該食蛋,
靚仔娛
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-26 04:48 PM:

巴西 Die-hard fans 喎
4:0 我唔多會 suggest 你買因為 04年 巴西炒過 4:0

祝你好運
U TOO
靚仔娛
Duff 尼d 就叫 王者風範 啦﹗
靚仔娛
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-27 03:26 PM:

搞到我今晚一定要落注,想休一休息都唔得
不過曼聯一定會贏車仔
勇勇你冇朋友架喇
but,,,,,,,,,,, 反車 成功﹗ *2
靚仔娛
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 06:33 PM:

sorry, 我真係唔識處理duff依個case...

靚仔娛
Originally posted by eqhigh at 2007-6-27 11:57 PM:

haha..咁我唔走

吾好恥笑我,.:dev:
靚仔娛
Originally posted by eqhigh at 2007-6-28 12:14 AM:

買波先~~

巴西 主勝(1.53) x  厄瓜多爾 主勝(2.52)
2串1 @300

巴西 對 墨西哥
波膽1:0 (7倍)/ 2:0 (7倍)
各100
巴西輸左, 我吾知點面對.
靚仔娛
巴西 食蕉啦.
靚仔娛
阿根廷 同 巴西 一齊葬啦.
靚仔娛
Originally posted by ronja at 2007-6-28 04:41 PM:

阿根廷將會遇人殺人遇彿殺彿聽朝大開殺戒狂抄主其他
希望在明天.
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。