<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 09:27 PM:
車路士 [0] 對 曼聯 [0] 客 1.91 @860

嬴左就去番5,000
買客咁好死
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 09:46 PM:

shxt, 買錯左, 改唔改得
...
如果唔係而家風頭火勢
你改一定冇問題
你係買錯左既話,,我諗冇問題既

你改左既話..我DEL番上面果個reply啦
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 10:15 PM:

要跟你manu
車仔打得幾好
見terry傷一個月, 即刻簽ben haim
中啦~中啦
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 03:57 PM:
排名        玩家           今日投注...
2,3調轉左..

今個月ab強掂喎
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 04:07 PM:

thx
佢今日買o既aik+bayern都ok
不過唔知aik嬴唔嬴倒多過一球
今晚先諗下點追番780先, 原來過5,000已經係上游
個number
我都諗住買拜仁
所以harvey同feu都仲係
貝豪森 對 拜仁慕尼黑 波膽 1:3 (9.5) 0:4  (7.5)
各200

拜仁慕尼黑 客勝(1.12) x 赫斯 主勝(1.90)
主客和 2串1 @300
曼聯[-1] 讓球客勝(1.65) @500

曼聯客勝(1.2) x 洛辛堡 主勝(1.25)
2串1@200
留手等英超德甲,,細細注玩下算數~~
山度士 主勝(1.65)@200
Originally posted by chrislovegill at 2007-8-10 01:00 PM:
updated one:

排名        玩家   ...
chris哥好野!
一鋪贏差唔多2萬,好勁呀

咁都比你知道,,我真係有度過咖
下次贏666先
Originally posted by kakeidevil at 2007-8-10 01:20 PM:
又黎波膽2x1 $1000

星期五(3)  聖保利 v 科隆        1:2  8.00   
星期五(4)  史特加 v 史浩克04  0:1  8.00
kakei~~~不如加多一樣加分準則
一日內贏某一個分數或以上就有分加,,好次今次chris 兄咁
中咁多,,都應該比少少獎勵既

不過個分數set幾多就你話事啦,,當然唔會一千幾百咁少喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。