<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
今日投注:

星期二3主客和
墨西哥 Win

1.5 x 400分
法國 對 格魯吉亞 單 1.85
立陶宛 對 意大利 單 1.90  
列支敦士登 對 西班牙 單 1.85  
德國 對 斯洛伐克 單 1.85   
芬蘭 對 比利時 單 1.90

5串5
各$200 共$1,000
靚仔娛
Originally posted by ronja at 2007-6-6 09:57 AM:
今日投注:

星期二3主客和
墨西哥 Win

1.5 x 400分
玩大佢﹗
靚仔娛
AL力克 對家8串1 x $1000............

連諗都慳返.................

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-6 at 02:33 PM ]
搏一搏,單車都變摩托!

混合過關5x16(最少有三關勝出)

星期三4  讓球主客和 和[+2](4.3)
星期三5  讓球主客和 和[+2](4)
星期三19 讓球主客和 和[+1](3.2)
星期三6  讓球主客和 和[-1](3.4)
星期三13 讓球主客和 和[-1](3)            @10

主客和 過關8x1
星期三3 客(1.3)
星期三4 客(1.05)
星期三5 客(1.1)
星期三9 主(1.22)
星期三10主(1.1)
星期三12主(1.18)
星期三14客(1.2)
星期三15主(1.25)        @640

波膽過關3x4
星期三4 0:2(5),0:3(5)
星期三5 0:2(5),0:3(5)
星期三14 0:2(5),0:3(6.5)     @10

總共1000
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
5x16.. 希望你唔中啦
見倒都驚
巴西都痴Q線全部主力都唔出場踢,成場波都唔知踢咩野睇到我火都黎中場又唔識傳波,前面又唔識入波,搞到羅賓佬西口西面
如果用LEE隊波去踢美洲盃,不如叫佢地唔好踢吧,唔好浪費十幾張飛機票
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 02:43 PM:
巴西都痴Q線:mad...
輕敵
06 世界盃就系咁.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-6 15:57:

輕敵
06 世界盃就系咁.
如果一早知道佢地唔出卡卡唔出細哨唔出霸王左腳,我打死都唔會買佢地贏
輸死我.............LA
首名入球3X7  $10
星期三5場 201 3.25賠
星期三 14場 202 5賠
星期三 15場 101 3.25賠

半場主客和6X1  $500
星期三5場~~客1.28賠
7場~~主1.8賠
14場~~容1.5賠
15場~~主1.55賠
16場~~主1.35賠
20場~~主1.25賠

主客和6X1   $400
星期三5場~~客1.10賠
7場~~主1.40賠
14場~~容1.20賠
15場~~主1.25賠
16場~~主1.13賠
20場~~主1.09賠

波膽 星期三 山度士VS甘美奧 3:1 13賠 $30

總數$1000
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。