<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:26:
師奶之終極搏...
哈哈!你大包圍喎
Originally posted by chrislovegill at 4-6-2007 19:30:

唔係o卦.....@@
btw,可以買3,4蚊o架咩??
之前買過.......
艾歷克兄冇話唔得~

Originally posted by 勇勇 at 4-6-2007 19:31:

哈哈!你大包圍喎
因為我唔識...........
驚輸...........
Originally posted by chrislovegill at 2007-6-4 19:07:

買下盤之餘,搏埋個仲好分o既和....hehe
本應我都諗住買和波搏好分,但係驚國體會一個唔好彩輸Q左比紐迪高就慘LA,所以買-1安全D(我真係o係馬會落左注架)
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:35:

因為我唔識...........
驚輸...........
咁都好啊
贏米就得囉
Originally posted by 勇勇 at 4-6-2007 19:36:

咁都好啊
贏米就得囉
如無意外我應該會贏盤輸錢..........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:43:

如無意外我應該會贏盤輸錢..........
米玩啦!!你又主又和又客,點會唔贏喎
Originally posted by 勇勇 at 4-6-2007 19:48:

米玩啦!!你又主又和又客,點會唔贏喎
冇錯我係乜都有買咁滯..........
可惜唔中既 choices 一定多過中左既 choices...........
所以就算點買都好.......大包圍一定輸多贏少..........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-4 19:52:

冇錯我係乜都有買咁滯..........:...
你中個和波再中個2:2就有錢贏囉
我都係買和波,大家一齊中囉
Originally posted by ivanland at 2007-6-3 12:21 PM:
底咪底 一日半日之mar

主客和  2串1
哥倫比亞 (1.5) x  厄瓜多爾 (2.25)  100

波膽 2串3
黑山 對 哥倫比亞  1:3 (11) x  
厄瓜多爾  對 秘魯 2:1 (9)    100
唔係減 400 咩  有錯咪認 0來減啦

買條波膽先
國際體育會 對 紐迪高   主 其他 (40 )
10 咁大把  (正所謂中到其他 嚇親大家)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。