<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
巴西客勝 (1.55) x 墨西哥 主勝(1.53)   2串3@100
土耳其[+1] (2.2) x 英格蘭[-1] (1.6) x 海地win (1.7) 3x3 @200
巴西3,4球 (3.6, 5.7) x 巴拉圭細 (1.9) @100
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-6 00:15:
土耳其[+1] (2.2) x 英格蘭[-1] (1.6) x 海地win (1.7) 3x3 @200
巴西3,4球 (3.6, 5.7) x 巴拉圭細 (1.9) @100
嘻嘻!你同我打對台,我估巴拉圭o個場2:1~3:2,你買個細
今日投注:

星期二2
主客和  巴西勝

1.55 x 600分

Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 12:11 AM:

點解唔買啊,你都識講囉真係和左8成架
我仲有D過關tim啊
唔得閒買,不過冇所謂啦,我買都買好細嘅咋,贏唔到大錢!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 12:19 AM:

嘻嘻!你同我打對台,我估巴拉圭o個場2:1~3:2,你買個細
你依排個勢好嘛, 有你照住
巴西o個場我想估2:2添, 不過2:1同1:2都有可能
我玩總入球一定會串埋主客or大細一齊玩

講個好消息俾你聽, 我冇睇報紙o個幾日都係全炒, 所以你好大機會中喇
Originally posted by ronja at 2007-6-6 00:29:
今日投注:

星期二2
主客和  巴西勝

1.55 x 600分

買大D丫嗎,我包尾都唔驚LA
現在等睇巴西場波,等下等下想訓覺tim
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-6 00:34:

你依排個勢好嘛, 有你照住
...
冇錯直線下降
不過今日我會返本
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 00:34:

買大D丫嗎,我包尾都唔驚LA
現在等睇巴西場波,等下等下想訓覺tim
响馬會真$$$買多吖嘛

.
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-6 00:33:

唔得閒買,不過冇所謂啦,我買都買好細嘅咋,贏唔到大錢!!
冇所為啦!!!下次先買囉!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。