<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 13-7-2007 20:15:

你吋我就吋我啦!洗唔洗咁文啊!
我無串你呀~~看我字裏行間讚得你幾犀飛利就知啦~~~
Originally posted by 勇勇 at 13-7-2007 20:22:

拿! 我實買[size=-2]主客其他黎撐你咖!!!
Originally posted by 勇勇 at 27-8-2007 04:54:

第三者
勇勇小心你的言詞!
警告一次!

各位請注意是討論並不是爭論!
Originally posted by ronja at 27-8-2007 13:52:
我印象中好似買波胆過關可以一關畫兩
Kakei 呢排要忙住溝仔呀~~
等我比住 6 分你先啦~~
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=116781

locklock 的個人資料

用戶組: 禁止發言

我應唔應該繼續 -2...............................

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-9-1 at 01:15 PM ]
Originally posted by ivanland at 1-9-2007 15:00:

唔係好明條非點買, 可以解釋吓ma
最好開波前啦...
老實講......我都唔明.....@@""
究竟係分開買定三串幾......?
Total 係 $100 + $50 + $50 = $200 ???
Originally posted by 艾力克 at 1-9-2007 15:06:
thx E.D.
勇勇好似仲有兩分未減喎

你幾時參加番呀
我都未加哂..... 當我睇見 locklock 咁已經呆咗............

我唔參加喇.... 你地開心啲玩啦....... (我仲唔夠忙咩衰佬..........)
Originally posted by ivanland at 1-9-2007 15:11:
係咪單頭
拜仁開大   大@1.75   >100

國際(國米)   客win win @2.05
雲達 win @1.95      
各50   

定係   過關
Sorry........我詞窮.......我少賭...........
你睇得明就幫吓我啦...........
Originally posted by 傻妹豬 at 1-9-2007 15:15:

:甘都德....玩玩下5玩
想當年唔係有個衰神連續五日買乜都全中, 我已是本 game 開山賭神了.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。