<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 22-6-2007 01:41:

佢o係度搞事!!!!
扣佢500分啦
嗯.... 慎重考慮......

玩家們投票表決吧.....
Originally posted by 自由神 at 22-6-2007 12:07:

瓜德羅普豪無個人能力
都唔知點入四強嫁!
整場 90 mins. 悶波.....
我煲粽時D驚險鏡頭仲精彩過佢.......
Originally posted by kakeidevil at 22-6-2007 12:11:

「球壇小法國」呀!
嬴過加拿大同洪都拉斯
加拿大仲係四強其中一隊添
場波悶到我要係咁同神爺傾計先過到........
成個瓜德羅普係得個門將勁咋!!
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 14:15:
係咪除2呀
我計架喇喎
我大人有大量~
今次原諒你~~

Originally posted by 艾力克 at 24-6-2007 10:51:

唔知post唔post得呢

過左1,000post喇
靜靜雞唔好咁揚
Originally posted by 自由神 at 24-6-2007 23:49:
墨西哥  對  美國
墨西哥勝 x 250
當奴雲....
Originally posted by 自由神 at 25-6-2007 09:24:

十二碼喎
邊有得咁計嫁!
十二碼都有心理質素影響家嘛......
所以叫你咪睇小當奴雲~~

我個當奴雲未必一定差過你個 TriAngel ~~~
Originally posted by 自由神 at 25-6-2007 09:29:

TriAngel?
美國紅牛前鋒柴安祖~~
Originally posted by 自由神 at 25-6-2007 10:07:

勁人來的!
我的當奴鴨也不是垃圾!
星期三 3  巴西 對 墨西哥  入球細        @1.80
星期四 5  阿根廷 對 美國  主客和主勝  @1.25

二串一  $350

星期三 3  半場和                              @2.25       $ 50

星期一 4  利恩 對 洛辛堡  入球大        @1.50
星期一 3  特利堡 對 希爾星堡  入球細  @1.80

二串一 $400

美洲國家盃 小組首名
A組首名:烏拉圭               @1.91
B組首名:巴西                  @1.66
C組首名:阿根廷               @1.42

三串一 $200

Total : $1000

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-25 at 12:58 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。