<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
卡爾斯魯厄 對 漢諾威   主2.25
海倫芬 [-1] 對 威廉二世 [+1]    和3.55
AC米蘭 對 祖雲達斯       主1.90 & 和3.15
士砵亭 [-1] 對 科英布拉大學 [+1]      主1.77
4串5  @20     Total : 180
你地話呢場馬會開既波膽(2:4) 係咪有D野.....

波膽  1.JPG

波膽 1.JPG (45.7 KB)下載

Originally posted by mhkk at 2007-8-18 03:03 PM:

係咪馬會開
定還是有人落飛先跌

[ Last edited by mhkk on 2007-8-18 at 03:12 PM ]
唔知啦...   響馬會買10蚊博 4舊lor

響呢度買 50分 玩吓
千葉市原 對 磐田山葉  2:4(40)
Originally posted by mhkk at 2007-8-18 05:24 PM:

清水心跳 對 川崎前鋒
清水心跳 2.25

咁我跟定你啦
千葉市原 對 磐田山葉  2:4(40)
輸3比2 呀
Originally posted by mhkk at 2007-8-18 08:19 PM:

輸7.幾
諗住2場贏晒
玩下千葉市原 對 磐田山葉2:4
都贏10幾蚊
我既保守策略
令我少左170
今晚咁多場有排你去慢慢保守策略啦
Originally posted by mhkk at 2007-8-18 09:00 PM:

波膽玩日職
貪佢小博大
買10輸
2追唔心痛
英超呢排買唔過
唔買英超...  買英冠,英甲囉...
差唔多每期都有一,兩場大炒既gar波膽
半場主客和   3串4
斯洛伐克A隊 對 法國A隊    客(2.05)
英格蘭 U21 對 羅馬尼亞 U21    主(2.00)
加納 對 塞內加爾    和(2.05)    @60
Total : 240
玩吓日職  6寶半全場 先
第一關    主-主
第二關    主-主  
第三關    和-主
第四關    主-客 /  和-客 / 客-客
第五關    主-客 /  和-客 / 客-客      
第六關    主-主
9注  @10     Total : 90      
都係學 勇勇 兄  咁樣發窮惡咋
半場主客和   3串7    @20
葉士域治 對 水晶宮    客(3.65)
米杜士堡 對 紐卡素    主(3.60)
禾夫斯堡 對 史浩克04    客(2.70)   

波膽 2串3      @20
阿積士 對 海倫芬   主其他(23.00)
飛燕諾 對 NAC   主其他(14.00)
Total : 200
半全場  4串11   @10
佐加頓斯 對 卡爾馬   主-主(2.25)
辛迪夫佐特 對 史達比克    客-客(3.35)
奧格斯堡 對 弗賴堡    和-主(4.80)
塞圖巴爾 對 國民隊    和-主(4.80)

半場主客和    4串4  @10
佐加頓斯 對 卡爾馬   主(2.10)
辛迪夫佐特 對 史達比克   客(2.85)
奧格斯堡 對 弗賴堡    和(1.80)
塞圖巴爾 對 國民隊    和(1.85)
Total : 150
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。