<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 26-6-2007 18:08:

仲有幾日啊,咁快就放棄
你真係有d似車仔喎
你呢排日日買日日中...賭神都難追啦.....
除非阿根廷 vs. 玻利維亞啦 咁可能追到
不成功便成仁!

美洲國家盃

小組一二名
小組編號: 1  烏拉圭 × 委內瑞拉              @2.90
小組編號: 2  巴西 × 墨西哥                    @3.05

二串一   $350

星期二 1  艾夫斯堡 對 布洛馬波卡納 主勝 @1.26
星期二 3  烏拉圭 對 秘魯 主勝                @1.69
星期三 3  巴西 對 墨西哥 入球細             @1.78
星期四 5  阿根廷  對 美國 主勝               @1.25
星期四 3  費古倫斯[0] 對 聖保羅[0]  客勝 @1.89

五串一  $200

Total :  $550

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-27 at 01:02 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 26-6-2007 23:29:

乜我唔知可以冠軍串一二名串首名串其他o既
我冇話跟馬會方式玩
星期三 3  巴西 對 墨西哥 主勝                   @1.60
星期二 3  烏拉圭 對 秘魯 主勝                   @1.65
星期二 2  馬模 對 卡爾馬 波膽 1:2              @12.00
星期四 5  阿根廷 對 美國 半全場主主          @1.55
星期二 1  艾夫斯堡 對 布洛馬波卡納 半場主 @1.55
星期二 4  委內瑞拉 對 玻利維亞 半場主       @1.85

6串20  每注:$50

Total : $1000

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-27 at 01:17 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 00:05:

為免爭議, 希望你快d輸
改左喇, 死烏鴉口!
你知你把口幾準咖啦!!

講過呀衰佬~~
Originally posted by feuosma at 27-6-2007 00:05:
http://forum.bettingadvice.com/v ... cdeab9615a2f823d968
委內瑞拉 15倍.........

搏得過搏得過~~~
Originally posted by 勇勇 at 26-6-2007 23:36:
大家覺得委內瑞拉個場有冇得和呢???
冇!有就你~~
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 00:25:

我講緊 #1109 喎

仲未分析完今日4場波添
#1109 邊有問題?

馬模 對 卡爾馬
馬模連續5場主場只入1球
卡爾馬連續3場作客入2球
1:2波膽 12倍
Originally posted by 勇勇 at 27-6-2007 00:32:

我問下姐
有人叫我幫佢買個和,但係我點計都係主場贏,所以我想受左我朋友個$500
有就硬你.......

其實可能會有
委內瑞拉近一場和, 玻利維亞近兩場和.....
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 00:41:

只係得一二名過關, 但唔可以過落主客和度
改左, 不過諸多阻滯之下, 一定唔會贏勇勇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。