<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)

多選投票, 共有 0 人參與投票
7.35% (49)
8.40% (56)
7.50% (50)
5.10% (34)
4.95% (33)
4.95% (33)
8.25% (55)
4.80% (32)
4.35% (29)
4.95% (33)
8.10% (54)
6.45% (43)
6.90% (46)
6.75% (45)
7.80% (52)
3.45% (23)
您所在的用戶組沒有投票權限
1. admin --- 每日勞心力為會員提供高質素明星火熱短片,居功至偉

2. BOYDWAN --- 廢人一個, 毋須理會

3. d228216 --- EF攝影皇者,為人不拘小節,以會員利益致上,為EF提供大量高質靚相

4. AWU --- EF另一攝影皇者,帶起自拍風潮第一人,令EF進入更一高層次,功不可抹

5. Beachboy --- aio硬朗版主,亦為攝影高手,多年來熱心照料aio,令其更健康壯茁成長

6. irisG --- aio版主,亦為攝影高手,熱心照料aio,亦分享大量高質好帖,令aio內容更豐富

7. toro --- Sport版版主,藍球狂熱份子,運動知識豐富,
              當日更以男性身份一手創立戀愛版,為不少痴男怨女解決疑難
              堪稱EF第一代南宮夫人

8. 左輪仔 --- 靈異版版主,一手創立靈異版,令小弟渡過不少個背脊涼浸浸的晚上

9. sfxc0000 --- 笑話版版主,為人清純過蒸溜水,一手創立笑話版,
                    令小弟渡過不少個開懷大笑的晚上

10. Asurada129 --- 玩/漫/動畫版主,對玩/漫/動畫及攝影智識廣博,
                          為會員解決大量玩/漫/動畫問題

11. coolala2005 --- 五位副版主之死蠢第一人,為人好食懶做,不知所謂,無所事事,
                         更獲EF死懶鬼之美號

12. kakeidevil --- 五位副版主之一,足球狂熱份子,為人風趣,運動知識豐富,
                       為EF運動系列一大功臣

13. Triangel --- 五位副版主之一, 又名 TriLazy. 係食野唔做野,做野打爛野之懶廢柴

14. BarristerSpring --- 五位副版主之一,為人充滿創意,見識廣博,能保持中立及理性去討論
                             於政版平息多次風波兼可帶動討論氣氛,乃政版難得人材

15. ckyckk --- 五位副版主之一,為人一無是處,廢柴一條

16. 我愛章小慧 --- 前版主,異端咸濕佬,為人性幻想豐富,乃EF最年長之處男

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-6-15 at 03:27 AM ]

賤人~ 你做乜諗嘢呀!~~~~
一次過選哂,包冇大小超~

Originally posted by coolala2005 at 2007-6-5 12:28 AM:
賤人~ 你做乜諗嘢呀!~~~~
係囉 ~ 佢做乜諗嘢呢

扣佢分先  
Originally posted by garycheung at 2007-6-5 12:30 AM:
一次過選哂,包冇大小超~
我仲以為邊個痴線仔投我…原來你大包圍
Originally posted by ckyckk at 5/6/2007 00:32:

係囉 ~ 佢做乜諗嘢呢

扣佢分先  
最L仆街係話我條仔為人一無是處~ 廢柴一條~

真係性無能唔知"訂"!~
haha, #2 同 #15 甘似既, 甘樣一係2個都選到, 一係2個都選唔到
#16又有份, 玩野咩
每個也是我的好朋友
一個都不能少
Originally posted by belibala at 2007-6-5 12:35 AM:
haha, #2 同 #15 甘似既, 甘樣一係2個都選到, 一係2個都選唔到
#16又有份, 玩野咩
我排第七呀襯我
Originally posted by toro at 2007-6-5 12:38 AM:

我排第七呀襯我
南宮kero
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。