<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 17:39:

不如叫埋15妹黎投票啦
邊個當選都對我無咩大影響,唔需要
以我1個ac之力去支持d佬就夠了。
EF 好佬大選

迷の音唉!揀唔落手,冇個嫁得過 ~0。0~

[ Last edited by playbr2 on 2007-6-5 at 08:07 PM ]
版主全心全力為我們服務,又經常加我分
只要是版主,我都有投
EF小人物

Originally posted by pkbrian at 5/6/2007 19:49:
賽情轉述

現在有boyboy帶頭領先
...
真抵死!~ 有創意我鍾意、今晚大檸鑊見~~~~

+多6分~~~~
Originally posted by 勇勇 at 5/6/2007 19:51:
我想投.........不過又驚比你地知道我...
勇勇放心~ 我o地係唔知投乜咖~~~~

你自己講就另計~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 12:27 PM:

蛙蛙fans 的個人資料

生日: 07-07-1937
自我介紹: 我係膠蛙 toro 的忠實粉絲..
                我愛靚仔蛙哥....
                蛙哥~~ >3<"

膠蛙哥條女???
邊條痴線仔呀攪到我响公司笑左出嚟,電視話通常第一個發現案件嘅人係最可疑…
Originally posted by coolala2005 at 2007-6-5 20:37:

+多6分~~~~

你自己講就另計~~~~
咁.........我就唔驚好似大陸咁抽後算帳la
Originally posted by coolala2005 at 2007-6-5 20:37:

+多6分~~~~

你自己講就另計~~~~
lala你回我個post,我緊係投你一票啦
Originally posted by 勇勇 at 5/6/2007 20:52:

lala你回我個post,我緊係投你一票啦
哈~哈~ 你中計喇!~ 接受大懲罰吧喇!~~~~

+多4分~~~~
吓...........唔係掛
懲罰!懲罰D咩野啊!
唔好搞我PAT PAT啊
Originally posted by toro at 2007-6-5 20:43:

邊條痴線仔呀攪到我响公司笑左出嚟,電視話通常第一個發現案件嘅人係最可疑…
maybe u

講下笑姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。