<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by @娛樂滿紛 at 5-6-2007 13:11:

含J總在舐乳後
我系柒幹派, 遲早有我﹗
Originally posted by kaichun88 at 5-6-2007 13:32:

膠蛙條女差唔多70歲
1937年7月7日.....................
好揀唔揀......揀 "蘆溝橋事變" 果日出世...................
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 01:38 PM:

1937年7月7日.....................
好揀唔揀......揀 "蘆溝橋事變" 果日出世...................
至少肯定唔會係日本既種
成班做馬下話
我做大佢
Originally posted by garycheung at 2007-6-5 12:30 AM:
一次過選哂,包冇大小超~
我都係
我呢d古惑仔, 更係投票俾 每一位英俊有型嘅 靚佬, 型佬, fit 佬, 大佬啦 ~~

個個都咁靚仔, 為人老實, 又仗義疏分 喎 ~~
e~乜個個都係版住嚟架  ~~

至於甘仔 果一票.................. 係表揚佢為EF最年長之處男 ~~

可憐我唔見o左咁多年都未搵得番個處 ~~
報警叫d差人搵, 又話係 case 細細, 唔受理 ~~

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-5 01:50 PM:

至少肯定唔會係日本既種
好冷 啊.
靚仔娛
我今日先知有個咁既POST~~
搞到我戰戰兢兢咁CLICK入黎~~~=.="
Originally posted by Asurada129 at 2007-6-5 03:25 PM:
我今日先知有個咁既POST~~
搞到我戰戰兢兢咁CLICK入黎~~~=.="
你都有23個啊
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-5 03:33 PM:

你都有23個啊
大家俾面~~

有點兒受寵若驚~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » EF 好佬大選 (做馬玩嘢試版,已結束)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。