<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知佢想點....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-10 07:21 AM:
又有新消息.....各位.....
咩消息?
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-10 07:21 AM:
又有新消息.....各位.....
咩消息?
你無咗件事?
佢同左我Fd一齊加搞埋....
長細明天講....
我Now訓了....
話說上星期日再上星期日我約左我FD C女...而C女就叫埋佢Fd D女出來...
咁我未叫我FD B出來La...最後D女自動比左電話B...Ok La...
上星期六...我第個Fd A出來...叫埋B一齊食飯...講講下A叫B話叫D女出來...
我第一個Say No..始終我唔知點面對個D女...Ok La...我唔想掃大家興..
出到來...我真唔識面對...大家好鑑介...So我成晚無望佢And傾計...
擋佢透明...我同A..B..係好朋友黎的...咁D女出到來..都痴住B多...
只後又去唱 La...唱完都天光了..加上又下很大雨...咁我同A一齊走La..
得返B同D女...咁Why我會知呢件事呢...因為第日我打比B...咁返更工無聽..
B收工打返比我...我問佢果晚送完佢返屋企La?B答"無Ar...佢話夜..加上又下很大雨...
上左我屋企訓"之後我答...搞埋Ar...B答"係Ar"...聽完之後我心UP左出來...
我知B唔想的...識左B咁耐末試過傾計傾得咁唔知點咁...好似好難面對大家..
B一直知我追更D女的...但有時我明Ga..送上門都唔要...經過呢兩星期...
我終於看清楚條女...其實B係玩玩下Ga Ja...不過我都理唔到...而D女真係好過份..
連A都覺得有問題..Why呢...兩次唱完找數時..都立刻扮野去廁所...第一次最明顯...
CEO有獨立廁所...做咩走出去去...去完返來照唱..扮唔知..
成村人等埋佢果份$$$$...個侍應入來先舍得拿個銀包出來..張單$$1100...4個人..
佢拿$100出來算...拿完再扮野照唱歌...Ok..第一次...我Help妳比埋算...鬼叫我對妳有Feel...
第二次...又係咁...找數時..都立刻扮野去廁所...去完返來又照唱..又扮唔知..又係
成村人等埋佢果份$$$$...個侍應入來又係先舍得拿個銀包出來..不過今次話銀包無$$$...
咁佢叫B Help佢比埋La...但其實B唔係好想...我無可能再比La...成晚擋佢透明...
A更無可能..得返B...B知 Ga...咁佢最後比左La...我唔係話小唔小氣...
有時係原則問題...加上D女係我面前講一套..係B面前又做一套...太過份....
仲搞埋...搞到我同B唔知點...不過B始終係我好朋友...我會明白佢...
但條女...我終於看清楚條女...太過份....
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 04:30 PM:
話說上星期日再上星期日我約左我FD C...
drumfai兄!
算數啦!
都過左去啦!
有時做男人既,係會俾D女人呃下嫁啦!

佢咁cheap因為幾百蚊同你個fd上埋床
你都唔會想要D咁既女人啦!

你地個個都事業有成,好多女都會因為咁而痴埋黎嫁!
你當今次係買個教訓囉!

唔好放o係個心度呀!
自由神兄.....今次唔算都唔得....
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 05:28 PM:
自由神兄.....今次唔算都唔得....
唔使叫我“兄”,叫我“弟”得啦!

其實我覺得你對你班朋友都幾好,都幾大量

佢明知你鐘意果條女,佢都照上
雖然話送上門無理由唔食姐!
不過有時無謂為左一時之快而破壞男人之間既友誼呀!
可能佢知你會大量咁願諒佢啦!

我睇你條件都唔差呀!
事業有成,為人大量,對所愛既忍讓有加!
我相信你好快會搵到個相比呢個女人好幾十倍既番黎既!
我地係Band友呢架...亦係好朋友....
其實我對愛情真係唔明係都比人Hurt...
好似我好Hurt咁...而為之前同以前女朋友行左咁耐...而想將來....仲養埋2隻狗...但因為一個第三者...將全部破壞晒...分左手大半年....遇到個Like Ga...但竟然係咁...都唔知做咩咁La...
Originally posted by drumfai2002 at 2007-6-11 10:49 PM:
我地係Band友呢架...亦係好朋友....
...
原來係Band友!唔怪得咁好兄弟啦!

愛情既野,要黎既黎,要走既走!
無謂要煩呀!
我相信你年紀都唔算好大呀!

一、兩次感情既“失敗”唔代表你呢一生都失敗!
你只係等緊真正屬於你既果個出現姐!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 唔知佢想點....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。