<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 四,五場:馬刺會否放水!返回主場棒盃?
返回列表 回復 發帖

四,五場:馬刺會否放水!返回主場棒盃?

單選投票, 共有 0 人參與投票
23.81% (5)
57.14% (12)
19.05% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
[center]第一場 馬刺  85- 76 騎士
第二場 馬刺 103- 92 騎士
第三場 騎士  72- 75 馬刺
第四場 騎士 ???-??? 馬刺
第五場 騎士 ???-??? 馬刺
[/center]
馬刺vs騎士【07 NBA FINALS】鄧肯vs占士   
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=151567&fpage=1

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-13 at 02:16 PM ]
踩場  羸波 會唔會興奮D呢

[ Last edited by head on 2007-6-13 at 12:23 PM ]
俾我就會, 返主場捧杯不知幾過癮~~
,既然今場係險勝,又打得咁苦,
下場馬刺應該會大比數輸比騎士,留番d力番主場棒盃,
觀看第一場兩軍初次交戰,馬刺理所當然勝出,
而第二場更是大勝而回,主場把握力十分強。

第四和五場放水留力,第六場可話回主場做show,
再唔係大吉拖多兩場,馬刺都好有把握win,

因為,騎士跟本係死守,占士大帝無料到,雙塔比下去,
騎士根本沒有板斧應付馬刺的進攻!

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-13 at 01:26 PM ]
3-2乜嘢都有可能發生,我唔認為馬刺會冒失去總冠軍的風險而去放兩場水
放一場有可能,但絕不可能放兩場,況且依今場雙方表現所見,騎士主場有力與馬刺一戰,如非騎士綠葉唔爭氣,浪費晒占士為他們製造既機會,戰果必定改寫
馬刺為免夜長夢多,盡全力贏埋佢免絕後患
Originally posted by locklock at 2007-6-13 12:33 PM:
[/color...
Game 5*:Sun. June 17, SAS at CLE, 9 p.m. ET, ABC
Originally posted by locklock at 2007-6-13 12:33 PM:
因為,騎士跟本係死守,占士大帝無料到,雙塔比下去,
騎士根本沒有板斧應付馬刺的進攻!
占士除左第一場失準外,最近兩場表規出水準
上半場個犯纏身全場都攻入25分,咁都算無料到

[ Last edited by kaichun88 on 2007-6-13 at 12:56 PM ]
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-13 12:55 PM:
占士除左第一場失準外,最近兩場表規出水準
上半場個犯纏身全場都攻入25分,咁都算無料到
[ Last edited by kaichun88 on 2007-6-13 at 12:56 PM ]
佢入球去唔到30以上,騎士輸佐半!
無借口架,主力得分被封,交唔出應有的功課,
就註定輸球,占士最少都要有30分進帳才合格,
40進帳才叫超水準,因為佢隊波事實係靠佢打,
最後時刻,占士驚到將個波拋佐比巴西仔,
巴西仔整個庶民射球唔入,足見占士無乜信心,
而關鍵時刻射3分,亦太急,心理數質不高,
輸球關鍵肯定係占士受制,打唔出個人風格所致!
騎士係靠占士拉開對手,而其他球員得益,
而唔係現在的占士龜縮,靠其他球員打整體,輸九成!

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-6-13 at 01:06 PM ]
[/color...
要輸 , 輸兩場喎~~
Originally posted by locklock at 2007-6-13 01:04 PM:
佢入球去唔到30以上,騎士輸佐半!
無借口架,主力得分被封,交唔出應有的功課,
就註定輸球,占士最少都要有30分進帳才合格,
40進帳才叫超水準,因為佢隊波事實係靠佢打,
最後時刻,占士驚到將個波拋佐比巴西仔,
巴西仔整個庶民射球唔入,足見占士無乜信心,
而關鍵時刻射3分,亦太急,心理數質不高,
輸球關鍵肯定係占士受制,打唔出個人風格所致!
騎士係靠占士拉開對手,而其他球員得益,
而唔係現在的占士龜縮,靠其他球員打整體,輸九成!
其實占士有拉開對手,為隊友製造機會,只是隊友空晒都炒
馬刺用保雲專人防守占士,冇咁易俾占士入倒30分以上
無錯,隊波事實係靠佢打,但無可能場場都有對活塞第五戰如神一樣既狀態
假如隊友外投唔準拉唔開馬剌防線,占士會打得好辛苦
隊友交唔足功課,占士單靠個人能力贏得幾多場?
最後嗰球3分好明顯保雲有犯規動作,係急左,但落後3分,無得唔搏
占士今年都係22歳,心理數質不高可以理解
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 四,五場:馬刺會否放水!返回主場棒盃?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。