<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤放暑假】多謝大家
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【膠盤放暑假】多謝大家

今年nba終於完左,膠盤無啦啦由拿殊爆鼻開始玩,反應總算唔錯,小弟亦在此多謝有份幫手度盤同公佈賽果嘅兄弟,無你哋就無咁多新玩法嘅盤,同時又要多謝幾盞明燈(而家唔止阿感ga喇)無你哋係唔會有咁好嘅氣氛。

完季喇,响下季開波之前局住都要放下暑假,如無意外,下季嘅膠盤將會由常規賽開始,咁可以有多d嘢可以玩,連轉會呀、連勝呀都可以玩埋。

好,下季再同大家再見,有咩請隨便去【膠盤民調】度搵小弟,見字即回~

再一次多謝大家~~~

[center] ~我永遠唔會承認係明燈~

~~ 下季你就知 ~~
[/center]
多謝你...
你終於為明燈阿感除名喇
Originally posted by Duffy at 2007-6-17 06:01 PM:
[center]:sle...
司祺姐又上身:我唔係講你,你唔好對號入座
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-17 06:05 PM:
多謝你...
你終於為明燈阿感除名喇
佢後期多數「保到本」ga
睇住黎啦!
下一季我一定會殺到你一頸血!

下一季見啦!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-17 06:40 PM:
睇住黎啦!...
你今年埋數應該贏
Originally posted by toro at 17-6-2007 19:15:

你今年埋數應該贏
我呢蛙哥??
Originally posted by toro at 2007-6-17 05:57 PM:
有咩請隨便去【打令浴室】度搵No.169 華娃
Originally posted by ckyckk at 2007-6-17 07:22 PM:

167呀無心肝
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠盤放暑假】多謝大家

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。