<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 有新料 (430)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BeachBoy at 2007-6-21 09:15 PM:

我冇買430
我係講緊樓主,不是版主
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by littlepig at 2007-6-21 09:20 PM:

我係講緊樓主,不是版主
我見你re我個post咋

前幾日0.19x又幾吸引
打9肥堡 大聯盟
股票輪流炒, 近排資金流向重磅股, 細價股跌番d都好正常,捱一輪又到番炒佢

大藍籌依家升到貴晒,買唔過,..

有隻北京發展(154)今日收市4.6, 已經連跌3日, 我都有d心癢癢想入番d
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by littlepig at 2007-6-21 11:06 PM:
股票輪流炒, 近排資金流向重磅股, 細...
結果忍唔住上周五$4.63入左北京發展(154),反反覆覆到今日周二4.8
這兩天D細股都跌到PK~
我手頭放剩
#430  $0.244入
#273  $0.155入
#66  $18.8入
#3988  $3.80入

隻中可化#386 $9放左

PS : 隻430,我老闆有消息話7月會有收搆行動
Originally posted by coolyiceman at 2007-6-28 04:33 PM:
這兩天D細股都跌到PK~
我手頭放剩
#430  $0.244入
#273  $0.155入
#66  $18.8入
#3988  $3.80入

隻中可化#386 $9放左

PS : 隻430,我老闆有消息話7月會有收搆行動
隻430今日跌到0.165炸喎,係佢收購人定人收購佢?
就算真係有人收購佢,真係可以升到500%去到0.7嗎?
Originally posted by kuru at 2007-7-4 12:06 AM:

隻430今日跌到0.165炸喎,係佢收購人定人收購佢?
就算真係有人收購佢,真係可以升到500%去到0.7嗎?
今次你可以睇定先
今日好始開車喎,升左4%, 現價0.178
今早 #430 去到 $0.3 就放左了
WIN左少少
今日大市趺不停
我立即掃左 #82 $3 位
希望再WIN少少
Originally posted by coolyiceman at 2007-8-1 03:56 PM:
今早 #430 去到 $0.3 就放左了
WIN左少少
今日大市趺不停
我立即掃左 #82 $3 位
希望再WIN少少
路過 ~~~ 恭禧恭禧

B+2

走人   ~~~ 返aio玩

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-1 at 09:49 PM ]
打9肥堡 大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 有新料 (430)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。