<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【爆笑通訊】各位會員 小心"我愛氏"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-6-19 04:46 PM:

你係佢...
我唔係火星人呀 , 我係異形黎咋~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-6-19 at 05:10 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-19 04:47 PM:

摩得福爾哥症候群???
係斯德哥爾摩症候群
Originally posted by SCM at 19-6-2007 16:45:

你唔係ma
你比"我愛氏"綁架完之後就講埋d咁既野
佢地對你做左d咩
佢地不知幾好人呀~
殷勤招待,舒適服務~
間屋仲大過嗰隻衰佬BOY咖~~

你咪蝦人地至得咖石仔~
我地EF作為香港No.1娛樂網站
當然係開放比所有會員咖啦~親戚我地更加歡迎添呀~
話知你聚舊好、結拜好,總之EF就係任何人都黎得啦!

至於搞事者,我地當然亦都歡迎~
只不過係 "另類歡迎" 遮~  

不過我相信 "我愛氏" 並唔係啲咁既人~

知道冇,石仔??
Originally posted by Duffy at 2007-6-19 04:54 PM:

佢地不...
有咩"殷勤招待,舒適服務"先
此 case 已告一段落~

希望各位舊會員以後能夠抱著寬容態度去接納新會員,
幫助他們去融入EF,使EF成為一個更壯大、更溫暖的大家庭。
玩弄小圈子只會令EF不進則退,希望各位會員明白。

當然,舊會員之間亦應以禮相待,以仁相稱,
不應盲目攻擊對方、挖苦他人甚至乎企圖展開罵戰,
因為這些行徑不論對EF、對會員、對自己都是百害而無半利的~

多謝各位會員通力合作。
Originally posted by Duffy at 2007-6-19 05:05 PM:
此 case 已...
我愛EF、我愛大家
我仲捻住讲紧《我爱章小慧》添~
我愛大家、更愛波啲娃
我等一陣又加入"我愛"這個大家族先
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【爆笑通訊】各位會員 小心"我愛氏"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。