<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 06-07 年馬季分享
返回列表 回復 發帖
翠河 同 及時而出  我呢d屬於阿爺級啦...

最攪野就係你唔識買果陣...唔知點解好易中gar...
我試過求其篤三隻 買一條單式三重彩( 好似係 3 - 1 -9 gar)結果跑左 3 - 10 - 9
輸10蚊    但頂癮

各位人兄有冇留意呀 (黎海榮 同 鄭雨滇) 如果 果日賽事佢地其中一方有馬贏, 咁另一個係同一日好多時都有 Qin 至 Win gar... (吹水咋 唔好當真呀...好易L 死gar)
0>煞科日心水----第6場 綫路精英,第7場 好歡騰,第9場 再領風騷,第10場 永旺財

1> 贏 / 輸得最多錢既一次 /
(說明投注方式, 金額, 最好講埋點解你會咁買~~)---唔記得

2> 幫你贏 / 輸得最多錢既一隻馬---永旺財

3> 贏得最開心既一次---爪皇凌雨力壓自豪贏05-06香港杯

4> 輸得最唔抵既一次---唔記得

5> 最緊張既一場賽事---04-05冠軍一哩賽牛精福星力壓精英大師兼破左精英大師連勝記錄

6> 最眼寃既一場賽事---今季韋達公然拉停黃鑽石

7> 騎師騎得最精彩既一場賽事---今季洗毅力騎領闖後上險勝谷草怪傑真叻仔
Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-7-1 21:57:
0>煞科日心水----第6...
你出個貼最有用,唔該晒
等我計計你d料先
煞科日心水:

Win 過關 3x4
第一場 4 號 怡勝 (預計 5 倍)
第四場 14 號 好來好去 (預計 4 倍)
第九場 1 號 再領風騷 (預計 4.5 倍)
每注 $100 (總共 $400)

中晒3場預計派彩: 約 $15,000
中2場預計派彩: 約 $2,000

睇好原因

怡勝:
質新當起對手弱, 今季跑得少, 體力充沛,
睇部署唔似求減分格, 只要騎師發揮得好, 應有不俗既勝望 ~

好來好去:
已經連贏左2場, 越贏越易,
特別係上次根本都未係好認真騎過;
雖然升左班, 但負磅相對少左 15 磅
只要前段唔好有對手狂燒佢, 睇落應該冇咩馬追到佢 ~

再領風騷:
狀態勇達顛峰, 千六比上次千四更好跑,
呢場馬冇步速,
段段快既馬今場比佢中段回一回氣,
直路再爆一段, 我睇最少贏 2 個馬位 ~
Originally posted by spareman4 at 2007-7-2 01:51:
煞科日心水:

Win 過關 3x4
[co...
怡勝得第7,畀隻威力無窮win左,梁明偉又一隻冷馬(獨贏$659)
另外,好來好去嗰場有幾隻快馬,我驚............

[ Last edited by wer on 2007-7-2 at 01:30 PM ]
EF小人物

估估下先~
第4場單T 4,5,8,9
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-2 14:01:
估估下先~
第4場單T 4,5,8,9
全軍覆沒
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-7-2 14:04:

全軍覆沒
又係方嘉柏嬴馬
Originally posted by wer at 2007-7-2 13:28:

怡勝得第7,畀隻威力無窮win左,梁明偉又一隻冷馬(獨贏$659)
另外,好來好去嗰場有幾隻快馬,我驚............

[ Last edited by wer on 2007-7-2 at 01:30 PM ]
好來好去今場稍留,守左第三位,一入直路時塞車,望到空後曾短暫領先,但冷不防勁財寶從後趕上,爆出48倍冷門.

我唔係好明點解好來好去唔放頭,因為只前兩場牠都是放頭win,今場由no.12放,放得相當慢
以牠的速度,應可過頭,我覺得可能有少少影響
EF小人物

Originally posted by kakeidevil at 2007-7-2 14:07:

又係方嘉柏嬴馬
今日嬴左好多冷馬
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 06-07 年馬季分享

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。