<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認拜仁能否番身呢
返回列表 回復 發帖
係德國玩晒無問題
睇回歸盃覺得艾天托同高路斯都踢得好好
加盟o既咁多位球員都係想o係歐洲賽事有好成績, 所以league同uefa同應該有d睇頭

不過龍門方面對簡尼始終冇乜信心, 雲昇又唔知頂唔頂倒佢個名, 希望會唔會有龍門真空期啦~

第一季打, 成隊都會有心爭league o既; 至於個uefa, 就要睇下有d咩強隊落左黎打喇, 對住d歐冠常客都唔可以話穩勝
Originally posted by donald15 at 2007-7-4 01:06 AM:
頂比馬會昆左添
看為曼聯迷呢鋪中伏啦
夏格維斯(中埸) 曼聯 轉會費1700萬歐元
1700w英鎊?歐元是2500w wikipedia都有記錄
拿冠軍說太早了
不過 至少手上還有5000w歐元左右的現金 應該沒大問題
應該好好多,聯賽入三甲應該冇問題!!
唔洗好似今季咁,打歐協咁羞家!!
如無意外,一個半個錦標應該係手到拿來!

假設國內聯賽有輕鬆領放, 咁既人腳去踢歐協, 咪係頂頭大熱??
德國足球雜誌定位問題是下季第二是誰奪得,
言下之意代表德國足球屆一致認為拜仁90%以上奪冠,
拜仁的收購,減弱了史洛克04和雲達不萊梅的實力,
夏美艾天托是今季04穩定的因素之一,而高路斯是雲達不萊梅的得分點。
而史特加通常都係現一現身,就會沉淪,無乜好收購。
史特加主力門神,德國隊老二,希迪布蘭亦會離隊。
漢堡經過了失意的一季後,可能下季會成為拜仁的死敵也不定。
其如對手如多蒙特下季後防大執位,取時好似漢堡咁扒街,
而利華古遜則較為穩定,但始終不復當年波歷克和貝碧托夫的時代。

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-7-4 at 04:38 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-4 04:33 PM:
德國足球雜誌定位問題是下季第二是誰...
所以都唔明點解兩支實力份子會肯放人
拜仁真係幾叻仔
唔夠你打咩買你d人成效率達200%
Originally posted by donald15 at 2007-7-4 08:06 PM:
所以都唔明點解兩支實力份子會肯放人
拜仁真係幾叻仔
唔夠你打咩買你d人成效率達200%
德國踢球,以加入拜仁為榮。
無論拜仁成積有多差,都會有好多人因為拜仁的輝煌歷史而願意加入,
就算是打不上正選,做個小小的後備,在德國踢球,沒有加入過拜仁,
總會有一點點遺憾。波歷克入過,高路斯都要入一入,
艾天托兄弟,兩人上季共同在史浩克效力,今季又再分道揚標,
而H艾天托終登豪門了。
其實拜仁不但歷史輝煌,設施和球場等配套冠絕德甲,
安聯球場更會因應拜仁,1860,和德國國家隊,而作出變色!

回歸10週年了!
Originally posted by locklock at 2007-7-4 08:25 PM:

德國踢球,以加入拜仁為榮。
無論...
德國又唔興出去走一轉
同英格蘭一樣
出去其他國家咪仲好
Originally posted by donald15 at 2007-7-4 08:32 PM:
德國又唔興出去走一轉
同英格蘭一樣
出去其他國家咪仲好
其實德國人同意大利人好相近,認為自家聯賽是最好的,
球員們大多不愛出外踢球,反觀出外踢球的,
一定是在自國找不到認同,才會出外踢球。

歷史告訴我們德國足球亦是歷史悠久,甚至是現今巴西足球興起,
亦是又德國人把足球帶往巴西的,幫他們建立聯賽。

當然德甲的沉淪亦是事實,但德甲的上座率冠絕歐洲,
現在英超在趕超他們的入座率中。
如你有觀看德甲現場比賽,就算是小球會也高朋滿座,
十分驚人的吶喊聲,全偏整個球場。

回歸10週年了!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家認拜仁能否番身呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。