<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你話點算?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by specificness at 2007-7-8 02:49 PM:

極樂姐,宜家有啲陪坐月既服務架...
唉~~我當然知道有陪月服務啦!!
但係你都見到個收費啦......
真係人工高過我丫!!
我寧願自已辛苦d~~留返d錢啦~~
乜都要錢, 搬屋買傢俬.....
買野俾bb,買野自已補身.......
我結完婚之後已經完氣大傷......
幾辛苦先儲返少少錢.....
唉~~~唯有生左出黎先算囉.........
望bb身體健康就得啦!!
Originally posted by 極樂 at 2007-7-7 09:04 PM:

你個衰仔考試考成點丫?
諗住搵乜出路?

我呢d師奶, 點會靚丫.....
生完之後變肥師奶添丫!!!
你又知我考試
衰左啦!

而家睇下地下淋唔淋囉!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-9 07:14 AM:

你又知我考試
衰左啦!

而家睇下地下淋唔淋囉!
大鑊!! 咁快有代溝添~~
乜野叫"而家睇下地下淋唔淋囉!" ?
Originally posted by 極樂 at 2007-7-9 09:50 PM:

大鑊!! 咁快有代溝添~~
乜野叫"而家睇下地下淋唔淋囉!" ?
"襯地淋"你明唔明?
超越自己,攻其不備
Originally posted by specificness at 2007-7-8 02:49 PM:

極樂姐,宜家有啲陪坐月既服務架...
再陪訓..............   

睇黎ef 都要開多個子區啦
Originally posted by 24062 at 2007-7-8 03:38 AM:
[quote]Originally posted by tris...
咁唯有祝你o地好運la~~ ^^~~
Originally posted by 能神所不能 at 2007-7-10 12:15 AM:

"襯地淋"你明唔明?
我都唔明﹐唔通我已經太老????  
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 12:26 AM:

咁唯有祝你o地好運la~~ ^^~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=155180&fpage=1
Originally posted by e_e at 2007-7-10 12:28 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=155180&fpage=1
睇到la ﹐唔駛特登o係度開一個帖搵我o下話大佬...
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 12:30 AM:

睇到la ﹐唔駛特登o係度開一個帖搵我o下話大佬...
咁你神出鬼沒 , 無計拉~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你話點算?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。