<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » autod版友想開車路士fans club,你支持嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-10 09:14 PM:
如果得4個揀, 我會揀...
3. 情迷史丹...
唔係得4個揀,係暫時有4個提議,依家再招攬多D建議
以前果D參考算了..... 人都唔同,希望新景象大家重新brainstorm

暫時候選名稱:
1. 藍戰士不敗國度 (不敗好似唔太好)
2. 車天車地
3. 情迷史丹福橋
4. 史丹福橋咖啡店

Brainstorming keywords:
藍色, 車路士, 史丹福橋, 獅子, (西)倫敦

[ Last edited by autod on 2007-7-10 at 09:27 PM ]
推推
希望快d開到車仔專版 ><"
5. 幸運風車
6. 藍色戰車
7. Blue is the color
8. 藍血情迷
9. Chelsea or Pepsi ?  (XDDDD)
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-10 09:48 PM:
5. 幸運風車
6. 藍色戰車
7. Blue is the color
8. 藍血情迷
9. Chelsea or Pepsi ?  (XDDDD)
藍血人都ok吖
Originally posted by 月月鳥 at 10-7-2007 21:50:

藍血人都ok吖
我唔好搬字過紙咖~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-7-10 at 10:04 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-10 09:52 PM:

我唔好搬字過紙抄襲咖~~~
我唔係抄貓~~~
藍血人唔係解貴族咩?
Originally posted by 月月鳥 at 2007-7-10 10:05 PM:

藍血人唔係解貴族咩?
意大利貴族
如果日內冇其他建議就由小弟以及其他車仔FANS選個似樣既名就開張啦,唔想搞投票太耐....

暫時候選名稱:
1. 車天車地
2. 情迷史丹福橋
3. 史丹福橋咖啡店
4. 藍色戰車
5. Blue is the color
6. 藍血情迷

希望今日可以開張..... 請各車仔FANS黎俾下最後意見

1. 車天車地
2. 情迷史丹福橋
3. 藍色戰車
4. Blue is the color
5. 藍血俱樂部
6. 藍血史丹福橋
7. 史丹福橋貴賓廳

支持車天車地

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » autod版友想開車路士fans club,你支持嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。