<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » autod版友想開車路士fans club,你支持嗎?
返回列表 回復 發帖
我支持,不過我不會經常入去留言!!!
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
開左都冇咩人肯留言
不如方案擱置
Originally posted by mtf08420842 at 2007-7-7 02:10 PM:
開左都冇咩人肯留言
不如方案擱置
就算得一個人肯留言   開都係好事
我知呢度車迷可能少
但我地可以入去吹下水
就好似MU個個咁
FANS吹水   POST下新聞
唔係FANS既入去搞搞震都幾好嫁
反正30票先開得成
唔好擱置
請問乜野係"autod版友",有無人可以告知本人!?

回歸10週年了!
Originally posted by locklock at 2007-7-7 04:07 PM:
請問乜野係"autod版友",有...
一個ID為 "autod" 的版友,亦即是在下
Originally posted by autod at 2007-7-7 04:14 PM:
一個ID為 "autod" 的版友,亦即是在下
你好,咁你想個版開係邊度?謝謝!

回歸10週年了!
Originally posted by locklock at 2007-7-7 04:19 PM:

你好,咁你想個版開係邊度?謝謝!
...
開係邊度應該由版主決定...... 相信都會係番 Sports討論版 呢度掛
Originally posted by autod at 2007-7-7 04:23 PM:
開係邊度應該由版主決定...... 相信都會係番 Sports討論版 呢度掛
你意思係開個新題?還是開一頁樹狀圖?

回歸10週年了!
Originally posted by locklock at 2007-7-7 04:29 PM:

你意思係開個新題?還是開一頁樹狀...
一個集中討論車仔既主題,好似依家既 ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢  【奧脫福茶餐廳】... 等等.
Originally posted by autod at 2007-7-7 04:32 PM:
一個集中討論車仔既主題,好似依家既 ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢  【奧脫福茶餐廳】... 等等.
其實百家爭鳴好過獨專儒術,為何一定要分們分派,如果有個話題和車路士有關,
但又和其他球會有關,咁係咪一定要局限在這題下討論?

到時只會另版大更難做,唔知如何是好,現在都幾好,近幾日的就近幾日討論,
過氣的咪又佢沉淪囉,何必要開個回覆過百的超級煩題!

本人對過千回覆的題不存好感,因為不知從何看起是好,又多灌水,無理由浪費時間去睇,
車仔萬歲萬歲等回貼架麻! 

以上只是小弟無知的想法是也!

回歸10週年了!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » autod版友想開車路士fans club,你支持嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。