<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » LOVE
返回列表 回復 發帖

LOVE

單選投票, 共有 0 人參與投票
6.67% (1)
40.00% (6)
46.67% (7)
6.67% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
[center]

身為巴西9號,四場入得1球!
大家有乜感想,歡迎熱烈發表!
[/center]
9 - VÁGNER LOVE (Forward)

1,72 m | 71 kg | 11/6/1984
Vágner Silva de Souza

International Caps: 8 (until 14/6/2007)
Goals: 2 (until 14/6/2007)

Clubs
2002 - 2004     Palmeiras (BRA)
2004              CSKA Moscow (RUS)

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-7-8 at 11:08 AM ]
佢既作用唔在於入波, 係在於用速度拉開對方防線.....
然之後令羅賓奴得到更大空間, 更多機會射門.......

如果唔係有佢做綠葉陪襯點綴一番, 兼且具備速度令對手防不勝防......
相信今屆美洲盃以羅賓奴既質素無可能入到六球.......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-8 11:09 AM:
佢既作用唔在於入波, 係在於用速度拉...
但係小弟從來無聽過身為巴西9號,作用只係用來拉開對手咁簡單,
咁佢同葡萄牙的保你大有乜分別?巴西9號係要有個人突破能力,
入球多,而唔係做少少野就好似功勞大大咁!

今場如果唔係6:1,可能佢4場一球都入唔到,我覺得佢好有問題。
還有佢有點兒獨,好少傳球,中央五台話佢似羅馬尼奧,
但係佢D入球就真係一D都唔多大似,獨食方面可能有點似!

巴西呀!巴西呀!鄧加呀!鄧加呀!係咪想創造歷史,
創造一個巴西9號入球新低的歷史。不過都好,朗拿度復出有望了!

我投了:不知所謂

回歸10週年了!

[ Last edited by locklock on 2007-7-8 at 11:20 AM ]
佢...質素係唔高ge...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
佢既作用唔在於入波, 係在於俾人鬧...
一個未夠班入選o既"巴西正選"...
佢既作用係用黎示愛。LOVE!!
我愛長澤
巴西出二隊...

唔好對佢太大期望..

話唔定踢完lei次佢就係國際比賽人間蒸發
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-8 11:09 AM:
有見地~同意你
絕對同意見!! 我都係咁覺得!!

其實根本係巴西既一套慣有既戰術!! 90年世杯既梅拿, 94年既萊爾, 直到最近06世杯既阿祖安奴都曾被派打此位置, 作用於引開對手!!

個人覺得呢位 love奴夫 愈來愈似梅拿, 更大有可能超越佢, 此子全場走動, 令對手無所適從, 有時候一兩球刻意漏比隊友更為一絕!!

其實巴西好多高級數既鋒將都深明此道, 睇阿祖安奴係國米, 同巴迪斯達阿仙奴亦係一直用呢招!!
不過不失啦
佢始終都拿過足協盃冠軍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » LOVE

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。