<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 比你選 ... 你會幾時結婚???
返回列表 回復 發帖

比你選 ... 你會幾時結婚???

單選投票, 共有 1 人參與投票
11.11% (1)
0.00% (0)
88.89% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
2007.7.7 西方吉祥 , 寓意不明~~
2008.8.8 寓意 "長發" ~~
2009.9.9 寓意 "長久" ~~

我覺得 2006.6.6 最好 , 因為 ...
果日開始 , 你就身置地獄
Originally posted by e_e at 2007-7-10 12:26 AM:
2007.7.7 西方吉祥 , 寓意不明~~
200...
最好就梗係20070707 la ﹐我好鐘意7呢個字~

不過過o左就梗係揀20090909 la..... 長長久久呀大佬~~
唔係單睇字面數字.... 要睇埋通勝架嘛!
Originally posted by autod at 2007-7-10 12:30 AM:
唔係單睇字面數字.... 要睇埋通勝架嘛!
咁dee dee 你快d 幫我睇睇通勝呢三個日子邊個最好~
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 12:30 AM:

我驚俾某某BOY姓權威人士殺我滅口呀
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 12:30 AM:

駛唔駛加埋星座書???
Originally posted by autod at 2007-7-10 12:32 AM:

難道就不怕比cheong姓女權威人士追殺???
Originally posted by autod at 2007-7-10 12:32 AM:

dee dee 你查通勝關某某BOY姓權威人士咩事呀又............  
Originally posted by e_e at 2007-7-10 12:32 AM:

駛唔駛加埋星座書???
關星座書又咩事呀..............   
Originally posted by e_e at 2007-7-10 12:34 AM:

難道就不怕比cheong姓女權威人士追殺???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 比你選 ... 你會幾時結婚???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。