<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:22 AM:

你個topic 名~~

嗱﹐我幫你quote 返你d 情況總結一下出黎先la~﹐打落去係指你打你女友....??
無錯...我係咪好衰呀...
果次之後...我巳經對佢好左好多好多...
成日都回想起...當初係我自己錯.........
Originally posted by eqhigh at 2007-7-10 01:25 AM:

屋企有隻門巳經係咁樣比我打壞左啦...
我依兩日都dayoff...
我諗住係佢屋企樓下等佢...(因為佢返左自己屋企)
其實係好好地傾下好..定係比個驚喜佢好?
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:28 AM:

電視都有得睇啦,贏左場交,輸左頭家,又有乜謂呢?
衝動解決唔到問題架.

你鬧女朋友一般係咩事先?
好多野都可以嘈得一輪嫁wo....
我同佢拍拖..嘈交係其中一部份....
因為嘈完點都會tum下大家.....
有一次我返到佢...佢特登激嬲我...點知佢沖完涼出來著左套護士奘出來......更住仲....

點知今次.....
我巳經借d意去搵佢傾下.....
點知個tomboy成日都係到...點傾姐..
唔該曬咁多位咁幫小弟呀!!
我有諗住食藥去控制自己d情緒..
但係唔知邊d先岩...
果次我打佢..
係因為我公司有個女同事借d意又對我依樣果樣.
我開頭唔覺係...因為大部份人都知我同我女朋友既關係去到邊....
但係...唔知點解個女同事係公司講左d咩..你地都知一間公司個冷氣有幾勁嫁啦..一講完..全公司都知....

好衰唔衰就到我女朋友耳中...
果晚我地就係到嘈...嘈左真係好耐..
佢係到大叫..發瘋咁...我叫又叫佢唔住...而且我又發緊...一火之下..就一把車左過去..
Originally posted by hiukin_kok at 2007-7-10 01:41 AM:
唉......D港女係咁架喇.....成日喺度扮經貴!!!
你唔好咁樣講我女朋友得唔得呀
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:42 AM:

首先.... 我覺得你要諗一諗你...
好多人都話我好幸福..搵到個真係叫得上樣令身材好既女朋友..
而且又成日支持我...對我真係好好...

有一排我無工返..日日坐左係機鋪打馬仔機....
點知個傻女無論放中午飯一定過來..
就算放左工/ OT 之後..都一定落來陪我打好耐好耐...
但係...佢係一個唔鐘意打機既人...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。