<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

唔好串我啦 , 我唔開心緊呀

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-10 at 01:33 AM ]
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 12:56 AM:
唔好串我啦 , 我唔開心緊呀
有感情煩惱? 咁你就黎岩地方喇
(指住某版主)
我同女朋友拍左拖兩年啦..依個月我同佢有野嘈緊..
點知佢公司有個tomboy追佢...我女朋友又成日同我講佢點點點對佢溫柔..又體貼...

我自問係一個大男人...路見不平..一定會出聲果d......
大家有咩方法..可以令佢返來我身邊呢
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:00 AM:
我同女朋友拍左拖兩年啦..依個月我同...
tb真係我地既敵人 .... 咁拉 , 等我溝左個tb拉~~
個tb同佢係同部門做....
我都唔知有咩野可以做.....
好憎d 唔男唔女既死tomboy呀!!!!!
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:00 AM:
我同女朋友拍左拖兩年啦..依個月我同佢有野嘈緊..
點知佢公司有個tomboy追佢...我女朋友又成日同我講佢點點點對佢溫柔..又體貼...

我自問係一個大男人...路見不平..一定會出聲果d......
大家有咩方法..可以令佢返來我身邊呢
版主唔係度......

同你講點點點... 你要搞清佢係詐型定係黎真先...
如果黎真既話,就睇你想唔想挑戰難度喇...
如果詐型既話,都係想你緊張下佢者.

[ Last edited by autod on 2007-7-10 at 01:04 AM ]
Originally posted by e_e at 2007-7-10 01:01 AM:

tb真係我地既敵人 .... 咁拉 , 等我溝左個tb拉~~
有破壞冇建設
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:03 AM:
個tb同佢係同部門做....
我都唔知有咩野可以做.....
好憎d 唔男唔女既死tomboy呀!!!!!
唔好咁激動....
人地有人地既權利.... 唔好人身攻擊
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:03 AM:

版主唔係度......

同...
講真...我地有諗過幾時排期結婚.生bb...連兩邊變親既兩老都見過啦....
真係可以去到談婚論嫁既地步..
我同女朋友拍左拖兩年啦..依個月我同...
你咪傻LA﹐你女人咁講係想你對佢溫柔D 好D!!! 佢對TB冇興趣咖!

真係對TB有興趣唔會話你知﹐陰D陰D暗底裏進行ga~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。