<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:37 AM:
測試測試測試

個POST都係隱藏左

[ Last edited by autod on 2007-7-10 at 01:38 AM ]
係呀﹐我要即刻上報分割合併發生ge奇怪情況... 各位兄弟睇住檔先呀~
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:38 AM:
我有諗住食藥去控制自己d情緒..
但係唔知邊d先岩...
情緒d野食藥冇法完全控制
反以會有依賴性
1唔食仲暴燥
都係靠自己克制
真係唔得去靖教心理醫生
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by hiukin_kok at 2007-7-10 01:41 AM:
唉......D港女係咁架喇.....成日喺度扮經貴!!!
老友入錯版喎
Originally posted by hiukin_kok at 2007-7-10 01:41 AM:
唉......D港女係咁架喇.....成日喺度扮經貴!!!
...............  

hiukin_kok 生﹐不如第日你先開另外一個topic 討論呢個話題好冇?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:42 AM:

首先.... 我覺得你要諗一諗你...
好多人都話我好幸福..搵到個真係叫得上樣令身材好既女朋友..
而且又成日支持我...對我真係好好...

有一排我無工返..日日坐左係機鋪打馬仔機....
點知個傻女無論放中午飯一定過來..
就算放左工/ OT 之後..都一定落來陪我打好耐好耐...
但係...佢係一個唔鐘意打機既人...
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:37 AM:
唔該曬咁多位咁幫小弟呀!!
其實... 講返你自己﹐你覺得自己會唔會真係有時唔太控制到自己情緒?
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:24 AM:

無錯...我係咪好衰呀...
果次之後...我巳經對佢好左好多好多...
成日都回想起...當初係我自己錯.........
你係好衰呀!點可以打女人?你唔愛佢可以唔同佢一齊,你覺得佢做錯可以曉以大義,你無地方發洩可以去打波游水!根本就無任何理由打你既另一半。十怨九仇也未必要動手動腳,何況一個你愛/愛你既人?不打仇人而打愛人的理由只有一個:這是利用愛你對你的愛謢及包容而傷害對方。這種不啻為懦夫、欺善怕惡的行為。知道自己衰、自己錯,好過無;既然知錯,好好反省下啦。她仍然願意在你身邊,是你莫大的福氣,如果你再唔珍惜,只會引來將來無限的悔恨。

祝你好運。
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:42 AM:
果次我打佢..
係因為我公司有個女同事借d意又對我依樣果樣.
我開頭唔覺係...因為大部份人都知我同我女朋友既關係去到邊....
但係...唔知點解個女同事係公司講左d咩..你地都知一間公司個冷氣有幾勁嫁啦..一講完..全公司都知....

好衰唔衰就到我女朋友耳中...
果晚我地就係到嘈...嘈左真係好耐..
佢係到大叫..發瘋咁...我叫又叫佢唔住...而且我又發緊...一火之下..就一把車左過去..
唔知你女朋友脾氣如何....
佢唔開心發爛渣好正常... 唔通聽人講自己男朋友(仲要就黎結婚既)同第個女仔有野都唔會唔開心???

我覺得你係太過大男人,就算你果下唔氹佢,都應該等佢冷靜少少先.....
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:45 AM:

好多人都話我好幸福..搵到個真係叫...
好心你啦﹐依家先諗起你女友對你幾好﹐相比之下你仲打過佢tim﹐你話呢個咁好ge 女仔( 仲要有model 身形噃) 去邊度搵先?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:45 AM:

其實... 講返你自己﹐你覺得自己會唔會真係有時唔太控制到自己情緒?
我真係有時控制唔到自己情緒...如果唔係我點會話去食藥呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。