<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by autod at 2007-7-10 02:27 AM:

哦...即係分居之後先話改既.......
我諗3定2定1... 就要睇阿mssimon生自己判斷啦~
我要撤離呢個topic﹐仲有其他o野要做~

mcsimon 你好好加油la~

特別鳴謝Dee D~
其實我真係有信心追番佢,我相信我女朋友唔會一生一世都同佢一齊!我知佢仲愛我,係平時嘅對話,大家都知道對方已經係唔可以無左嫁
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:35 AM:
其實我真係有信心追番佢,我相信我女朋友唔會一生一世都同佢一齊!我知佢仲愛我,係平時嘅對話,大家都知道對方已經係唔可以無左嫁
That's good!
講到尾都係要靠你自己
努力將幸福追番黎啦!!

但係唔好忘記"唔可以無左對方"唔係必然架....! 要維繫架!
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:17 AM:
可能都算係...
我會唔會太過管佢..
我唔比佢單獨同男仔出街...
如果比我知道.我會唔高興囉..
Originally posted by autod at 2007-7-10 02:19 AM:

相比起黎呢個好少事者......
你...
同我黎講唔算少事
因為始終依個世界唔係男就係女, 一次半次"單獨"出街我覺得可以接受o既
如果你成日管住佢(希望你唔會管埋唔俾佢同男仔講電話o個d啦 = =), 就變左佢成日都就你. 佢就得你唔自願時, 一有野嘈佢就會話"次次都係我就你", "忍左你好耐", 借累積左o既少事發揮喇~
無論拍拖定結婚, 兩個人點都要有d空間罷, 總不能因為愛一個人就要完全佔有
你再對你女朋友好d,問清楚佢擇你定tb
如果係擇你,你就要比信心佢啦 =v=
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:08 AM:

你放心﹐世上真係雙性戀ge 女仔唔會太多﹐一日鐘意jer jer﹐應該唔會突然唔鐘意咖~
正確!!! 因為有o的野係我地有, tb 冇, 佢地拍馬都追唔上~~

你對佢好似armarm 追佢咁對佢好既話就得gala~~~ 佢都係想有番o個俾人追俾人錫既感覺o者~~~ brother 要加油呀!!
唉.............版友mcsimon0574,你個情況其實都幾煩。
睇到你個post,對兩性關係小弟都算有些微心得,希望幫到你啦

第一,你依家最大問題係你自己。你首先要克服你一貫對你女友心態同做法先,因為你如果自身無問題,你女友都唔會走啦........一個女人要走,所下決心係好大咖!所謂哀莫大於心死,要兜得返,你自己方面一定要下苦功。
咪妄想要控制人,如果你夠手段控制佢,就唔會有呢個post 啦........可以令一個女人死心蹋地好講技巧咖。 

第二,tomboy 係一種好難纏對手,因為tomboy 本身已經係女人,所以比你更了解女人、心思更細密!
姑勿論對手係tomboy 又好、其他男人都好,你處境都只可以堅守一個準則:耐性。
乜都要忍受!邊個忍唔到就會輸。理由好簡單,女人呢個時候就係睇邊個夠"體貼"。
你越溫柔、越有耐心、越顯示體諒佢,佢就越覺得你真係珍惜佢;當對方一發脾氣,就係你贏咖喇。

第三,對你對手要保持風度。通常爭女仔雙方都好似殺父仇人咁咖啦,但如果你顯露出一份從容友善態度,對手反而會覺得有問題,自己嚇自己亂諗,咁佢犯錯機會就自然高咖喇....

keep 住咁做,你女友返你身邊問題相信不大,祝你好運~
你愛佢..and 溫柔體貼.d ....then nothing bad news u think may not occur
Originally posted by red0011101 at 2007-7-11 05:45 AM:
你愛佢..and 溫柔體貼.d ....then nothing bad news u think may not occur
唔怕老實同你地講..
我追佢果時.....根本連一點力都無出過...
我仲問佢..點解果時我地會係一齊..
原來佢個答案>...係...我開頭同你諗住玩玩下...
但係點知..而家越來越愛我......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。