<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:09 AM:
大家拍左拖咁耐...又一齊住..
都好似老夫老妻....我對佢.....係..唔叫好....
但係我真係好愛佢....
我真係唔知可以點做啦
有時候,唔單止要用你愛人既方法去愛佢,仲要用佢愛人既方法去愛佢...
咁樣佢先能夠更切實咁感受到你既愛......
簡單D講,每樣野都試下係佢角度諗下........ 會好好多
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:09 AM:
大家拍左拖咁耐...又一齊住..
都好似老夫老妻....我對佢.....係..唔叫好....
但係我真係好愛佢....
我真係唔知可以點做啦
其實你好愛佢﹐佢都好愛你﹐但係有個問題就係你唔知點表達你對佢ge 愛﹐又用唔到佢願望ge 方式令佢明白﹑接收到你份愛意。

你應該係現實入面好少表達自己ge 溫柔體貼﹐對佢好ge 地方唔會o係d 太唔實際ge 層面到卦?
姐係你地既意思....
係佢同我有關係之後...唔會突然間有改變???
但係我同佢嘈到..佢叫我唔好再搵佢啦...一時又話比d星期我去改我d壞習慣.先再係一齊...唉....
Originally posted by e_e at 2007-7-10 01:10 AM:

... 一日鐘意jer jer ...
女仔人家 , up e d 野~~
做咩呀﹐我泛指男仔ja ma..............
tomboy=機婆?
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:12 AM:
姐係你地既意思....
係佢同我有關係...
咁你有咩壞習慣你知唔知先得咖?

你講出黎﹐我以女仔ge 角度幫你分析o下啦~
Originally posted by mhkk at 2007-7-10 01:12 AM:
tomboy=機婆?
大家唔好岐視或有色角度睇tb 同性戀女仔呀記住.............  
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:11 AM:

其實你好愛佢﹐佢都好愛你﹐...
我阿媽話 , "無言的付出" 係錯既 , 唔話比佢知你做左d咩
佢有點知你幾好???
sorry... 我要吹頭.............
Originally posted by e_e at 2007-7-10 01:14 AM:

我阿媽話 , "無言的付出" 係錯既 , 唔話比佢知你做左d咩
佢有點知你幾好???
你阿媽好勁!

好難想像甘仔個mami 咁勁.........??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。