<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 01:45 AM:

其實... 講返你自己﹐你覺得自己會唔會真係有時唔太控制到自己情緒?
我真係有時控制唔到自己情緒...如果唔係我點會話去食藥呢
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:48 AM:

好在你仲識反省..... 知道自己幸福!
呢D說話,講俾佢知啦

俾佢知道,你珍惜佢
我應該點同佢講呀...
大家有咩意見呀...
我有既..我都用曬啦..
Originally posted by eqhigh at 2007-7-10 01:52 AM:

最佳方法係寫信
真係work咖..如果你嫌寄信慢既話
可以偷偷地放係佢門口
直接比佢會唔會好d...
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:55 AM:

首先諗下你自己改唔改到壞脾氣........
如果我係無心去改...我就唔會咁煩啦...
我想訓啦..聽日一早我仲要過去kyo ...
大家等我好消息吧
Originally posted by autod at 2007-7-10 01:56 AM:
仲有呀大男人,有時D小心意真係唔少得架...... 就算你自己覺得有幾無謂都好..

買花,小首飾,公仔,乜都好..投其所好 ...... 冇女仔會唔鍾意架.
其實我巳經做左好多野嫁啦..我試過特登買左花放係車尾.,.更住扮壞車..叫佢幫我去拎d野...佢會睇到花..
我又有試過搵左一班小朋友幫我張一個一個氣球拎比佢...最尾果個係一隻介子..(果次係拍拖紀念日)

仲有一次..佢唔知要去邊唔識路...我就同佢講點行點行..更住我仲係一個一定會到既地方等佢....同佢一齊去....

我做到既巳經做左啦....仲有咩...我都諗唔到...
仲有..連詩我都作過比佢..
仲有咩係可以令佢好開心嫁..
我試過啦..
做緊啦...
我唔知點解我咁暴躁...
可能我細細個就覺得依個世界根本就係咁..
有能力既人.就可以控制..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。