<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:45 AM:

好多人都話我好幸福..搵到個真係叫...
好心你啦﹐依家先諗起你女友對你幾好﹐相比之下你仲打過佢tim﹐你話呢個咁好ge 女仔( 仲要有model 身形噃) 去邊度搵先?
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:50 AM:

我應該點同佢講呀...
咁真係要請各位兄弟巴打出謀獻策啦~ 點先可以乙水返佢呢?

不過你要詳細d 講一講你同你女友d 情況~ 或者就你所知你有幾了解你女友

但係首先我覺得問題係要治本唔係治標﹐mcsimon﹐我建議你要搵返你自己控制唔到情緒ge 原因﹐咁先可以同你女友一齊得開心﹐你女友都會幸福d!

所以亂食藥﹑或者真係要食藥﹐我諗你真係要去搵一搵專業醫生ge意見先呀~
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:53 AM:

直接比佢會唔會好d...
其實你依家可以電腦前同我o地share 你ge 煩惱﹐你一樣可以打封信出黎﹐package得靚d ﹐誠心d 親自擺去你女友屋企﹐咁有好多你想講俾佢知ge o野會比較容易表達﹐否則你同佢面對面﹐有d o野一個大男人可能較難開口ga~
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 01:57 AM:

如果我係無心去改...我就唔會咁煩啦...
我想訓啦..聽日一早我仲要過去kyo ...
大家等我好消息吧
好啦﹐你好好加油﹐各位兄弟隨時o係度等你好消息呀~

good night
鳴謝各方兄弟拔刀相助﹐慷慨解囊。

今晚戀愛版分數大饋贈。 謝~

小妹上
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:06 AM:
我試過啦..
睇完你d 小心意﹐真係覺得你係一個好極端ge 人

講真﹐你又唔係stupid 唔識創造浪漫﹐就係爭你呢份暴躁同脾氣…

所以如果你真係好愛佢﹐不如快d 儘快就醫﹐搵返你點解會脾氣咁暴躁?

就算未就醫之前﹐你都可以搜尋o下你自己以前d 記憶﹐你係咪由細到大都係咁暴躁先???

呢d o野你未必要話俾第二個知﹐不過我覺得你明白o左自己點解控制唔到情緒ge 原因會令你同你女友相處得更開心~

加油呀~
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:11 AM:
我唔知點解我咁暴躁...
可能我細細個就覺得依個世界根本就係咁..
有能力既人.就可以控制..
我自己有少少諗法… 如果唔岩聽﹐就當我up廢話la~

你會唔會想控制一切?

你會唔會覺得﹐有能力ge 人先可以控制到o野﹐所以擁有武力ge 人﹐就有可能力操控想操控ge o野~?

我覺得可能世事每件事都係咁﹐不過我肯定拍拖同女人唔係.........

就係咁囉~我覺得ja o下~~~

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-10 at 02:23 AM ]
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:17 AM:
可能都算係...
我會唔會太過管佢..
我唔比佢單獨同男仔出街...
如果比我知道.我會唔高興囉..
其實你想control佢﹐係因為你太愛佢je~
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:22 AM:
嘈到分居之後...
佢有佢返工.同t...
........................ =口=

原來你女友同你講o左已經同個tb o係埋一齊???
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-10 02:23 AM:

你咁講又幾岩...
其實拍拖一定要互相俾對方空間﹐冇空氣係人都窒息啦~

不過我大概理解到…﹐我覺得純粹係你ge 愛ge 表現方式有d 問題﹐而你自己本身係有d 暴躁﹐想控制一切ge 心理﹐自自然然會發呢d 徵狀o係你最愛ge 人身上…… 所以建議你都係快d 搵專家諮詢o下。

其實…世上好多人拍拖然後分開﹐佢地唔係唔愛對方﹐好多時係自己ge 心病同埋同埋愛ge 表達方式有問題... 因為佢地未必了解自己﹑同埋搵到一個最適當ge 渠道同對方交流。

你好好加油呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女友被tomboy 追緊﹐點算( 此topic為版主所加)?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。