<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【START】"中國隊" 第九次衝擊亞洲盃!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 038886 at 2007-7-15 06:56 PM:
中國炒佢4:0啦!!
伊朗唔會再大意啦,因為落佐命令,輸一球可接受,但輸兩球就要即谷,
可以留意現在開始伊朗會多好多攻門,因為開始上力。

在落底,死球角球,伊朗正在增長中!兩孫要小心了,唔好大意呀!

世外 13/09/1997 中國 2:4(1:0) 伊朗
伊朗下半場個勢會好凶,中國隊一定要頂住呀!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-15 at 07:02 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-15 06:59 PM:

伊朗唔會再大意啦,因為落佐命令,...
落佐命令你都知-.-?
Originally posted by 038886 at 2007-7-15 07:01 PM:
落佐命令你都知-.-?
因為上場對烏隊,明顯伊朗輸一球,都係站著打,唔攻,
因為兩球好易追反勝,但要在45分鐘內3:2反勝就有難度了,
追平2:2當然可以接受啦,因為下場馬來西亞!

看看伊朗多佐好多攻勢了,因為開始攻緊!

伊朗追回一球了,2:1!
果然一壓上就得手,下半場中國隊不樂觀!

[ Last edited by locklock on 2007-7-15 at 07:07 PM ]
45” sin俾人追一球-0-
Originally posted by 038886 at 2007-7-15 07:07 PM:
45” sin俾人追一球-0-
無花假,伊朗係突登留半場力,因為佢地有能力打陣地死守,
下半場會再加強攻勢,中國隊在70分鐘後一定要換人,
看看朱指導有功力了,因為80-90分鐘之間,是中國隊最弱之時,
上次都係這個時候左右失球。

中國隊拿下這場比賽不是不可能的,只要下半場唔好再想著上半場的風光,
堅定打防反,可能會偷襲得手也不奇,但一定不要飄飄然,以為WIN硬,
因為伊朗有備而來,下半場一定會和上半場判若兩隊的!
往積告訴我們,伊朗可以下半場大反勝中國都得的。

[ Last edited by locklock on 2007-7-15 at 07:12 PM ]
成是死球 敗都是死球!!! 中國隊開始又打901
如何用返開球場果d戰術可能唔洗比人入一粒!到下半
場就可以睇住來打
下場無大頭,無鄭智,兩位人兄都拿了兩張黃牌了!

中國隊換人啦,果然明智!

2:2了,果然龜縮都無用!
還有二十幾分鐘,中國隊頂住呀!

[ Last edited by locklock on 2007-7-15 at 07:51 PM ]
無望! 中國死緊啦!!!
Originally posted by joe159357 at 2007-7-15 07:53 PM:
無望! 中國死緊啦!!!
中國隊打三個中堅了,玩最後死守!
其實如果上半場末段開始玩死守,
有2:0帶去下半場,就唔會好似依家咁慘。

現在朱指導落了命令,球員開始谷出去了,
可能轉打541或361的陣式,保住兩側和中間。

最終比數,2:2,十分合理!
伊朗亦證明了是今屆最聰明的中東隊!
上半場留力,下半場狂攻!

中國最後一戰對烏隊,又係一場生死大戰,中國將缺兩名大將!

[ Last edited by locklock on 2007-7-15 at 08:16 PM ]
都唔錯嫁啦~下場和波都出到..我諗冇問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【START】"中國隊" 第九次衝擊亞洲盃!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。