<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賤甘每日一唸頭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by e_e at 2007-7-10 11:25 PM:
7月9日
鑑鏘集話人乳好過牛奶 , 可惜 ....
可惜我只可以買牛奶來飲~~
大陸好似有人奶飲,不過可能係愛滋人奶,你飲唔飲
Originally posted by e_e at 2007-7-11 22:57:
女友生日送咩好???
送自己 ... 佢生日果日 , 包到禮物咁~~
最好穿埋男用貞操帶 , 比條鎖匙佢
同佢講 : 我條野以後係你架拉~~
(當然 , 自己佩多條匙先拉~~)
........然後佢就剝你光豬淨係得返條貞操帶,再綁起你手腳,再你比埋條後備匙佢.........

跟住就一腳踢你出街~~~
Originally posted by jimjim12 at 2007-7-12 12:09 AM:

大陸好似有人奶飲,不過可能係愛滋人奶,你飲唔飲
咁係咪諗住收購個奶媽返黎一日一杯醫生遠離你呀????
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-12 12:36 AM:

咁係咪諗住收購個奶媽返黎一日一杯醫生遠離你呀????
緊係唔係我飲啦,提議甘生上上便飲呀!!

冇得收購架,要上去飲我唔駛飲醫生都遠離我睇醫生咁貴,我食葯架咋!!

[ Last edited by jimjim12 on 2007-7-12 at 06:24 AM ]
突然好欣賞日本d咩咩祭 , 佢地縣內既全民運動
1,吸引大量遊客
2,全民運動證明佢地既團 , 增加縣內認同
3,認真 , 比下大陸d所謂表現就知
Originally posted by jimjim12 at 2007-7-12 06:10 AM:

緊係唔係我飲啦,提議甘生上上便飲呀...
咁我都係覺得呢個建議對甘生黎講好適合~~
覺唔覺爸爸對個女既感情好特別???
Originally posted by e_e at 2008-2-13 09:00:
覺唔覺爸爸對個女既感情好特別???
Originally posted by SWK at 2008-2-13 09:41 AM:

我遲d出投票post , 等等
Originally posted by e_e at 2008-2-13 09:45:

我遲d出投票post , 等等
係度討論就算  唔好出post喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 賤甘每日一唸頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。