<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....
返回列表 回復 發帖

對唔住咁多位網友.....

我諗有睇過我個post都知咩事了巳經..唔再多講...

我...浪費了各位對我的支持...幫助....
今日..我終於係佢屋企樓下等到了佢...
但是..一見到佢..我地又嘈起上來...
最終去左旺角行街..買野...
行下...去到mtr ..原來佢特登約左個tomboy出來同我傾...

我諗今日下午6點左右係mk mtr既人都會知咩事..
結果我都係起了手....我真係忍唔到了....

原來佢地只係相識了二星期...而且我在個tb口中得知..佢地根本未叫得上係愛對方
最後...我的女朋友叫我錄左一段音...係咁..
( 我本人XXX在2007年7月11日..在此應成女方一個月後..從此改掉壞習慣..往後不得再身體上/言語上傷害女方/她的朋友等 , 一個月後等我改好為止..再傾我們之間的關係.無論到時一齊與否.都定要執行此諾言.!)

其實..咁多位..你地覺得一個月後佢仲會唔會比多次機會我...?
你起了手既意思係咩ar?
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-11 08:14 PM:
我諗有睇過我個post都知咩事了巳經.....
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-11 08:14 PM:
我諗有睇過我個post都知咩事了巳經.....
...............

好老實講﹐我要講d 唔多岩聽ge 說話!!!

你女朋友一次又一次俾機會你﹐你仲想點? 

其實你都唔算係let us disappointed ga la~~ 你好趁呢個月好好改好你自己ge 壞習慣...

but我明白習慣呢樣o野唔係一時一刻可改到ga﹐你應該多d 上黎同我地傾計共謀對策()﹐同埋真係要去對症下藥ga mcsimon 先生......................  
Originally posted by h.t.f at 2007-7-11 08:24 PM:
你起了手既意思係咩ar?
梗係武力事件啦h.t.f. 生~
重點唔在於佢一個月後會唔會俾機會你, 而係佢而家俾緊機會你
一個月入面睇下你肯為佢付出幾多, 有幾鍾意佢; 而一個月之後, 睇下你可唔可做倒你應承左佢o既事

依個世界冇話冇左邊個唔得~
但你講到你咁鍾意佢, 你又肯唔肯願意付出, 改左d壞習慣呀?
我讀psycho時, 話一個習慣係由重覆做某個動作6個星期或以上形成, 雖然係多過一個月, 但只要佢睇得出你有轉變, 改唔改倒都只係時間問題

不過你要記住, 依一個月如果冇特別事激親你, 你都唔會知自己係咪真係改倒;
所以你都要留意自己o既心情, 言行同eq

至於你改完之後, 佢會唔會同你一齊? 我覺得會~
不過會唔會都好, 依個係一個好o既轉變, 得益o既除左係你身邊o既人之外, 亦都係你自己

改壞習慣o既野, 係要有好大決心, 所以我一句說話想講, 支持你!!
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-11 08:50 PM:

...............
其實我真係有d想去睇心理醫生..
但係又唔知點同屋企人講.
你地都知啦 , 睇依d醫生幾貴至得嫁 ....
我為左佢...我真係好有心去改..但係..有時真係忍無可忍既時候..你地會點.......
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-11 08:55 PM:
重點唔在於佢一個月後會唔會俾機會你,...
我唔sure佢會唔會再比機會我...
我聽佢d朋友口中知道..
佢好驚見到我之後..我會再打佢..
依一個月耐...我改到...
但係...佢會唔會比時間我同佢去相處....

而且我巳經知道...佢同個tb根本唔算係愛....
個tb都咁講得...
我覺得..我仲有機會...
因為我知道..佢為左我..真係忍左我好多好多....變左都好多....
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-11 09:05 PM:

我唔sure佢會唔會再比機會我......
我仲有野想大家幫手...你地有咩方法可以令到我個人無咁火同燥..
無論揸車好 , 同女朋友好..打機好..我都係好容易發脾氣.....
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-11 09:05 PM:

我唔sure佢會唔會再比機會我......
其實.......................................如果你真係想睇醫生﹐理q佢貴唔貴﹐唔好俾藉口自己啦~~而且再貴﹐我諗at least 都要睇一次la﹐我諗睇一個鐘唔會食晒你人生全部人工卦???

因為網上以陌生人ge 觀點同角度黎尋找心病ge 解決方式﹐始終較唔專業﹑較為委婉﹐所以真係強烈建議你快d 去睇﹐如果可以win 返你女友對你ge 信心﹐lost 晒成副身家又點話呀? 錢都係可以再earn﹐你女友冇ga la.........
咁我可以係邊到搵到依D醫生?上網搵?>
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。