<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....
返回列表 回復 發帖
講個好消息比你地知呀.....

今日佢打過比我....

雖然..只係短短幾分鐘既對話...

我巳經知道....佢好care依一個月....
佢真係好想..我去改變...
今日佢同我講..問我知唔知點解佢要咁做....
我答佢 :  你唔鐘意我罵你..唔鐘意當街比人X果種感覺嗎...

但係...原來個答案完全唔係咁..
當你地聽個個答案..我諗每一個網友...都覺得我地最終都會係一齊...

佢話 : 其實我叫你去改..唔係因為我鐘意唔鐘意...
         由我識你第一日..到今日..兩年了..
         今日既你..等同於兩年前既你....
         我鐘意果個你..係一直都無變過...
         但係我真係想同你講....我叫你去改..
         係因為我唔想有一日..我見到你比其他人找悔氣..  
          咁...如果無左你..我點算.?你仲話要同我生bb..
         到時得番我同BB..你叫我地點好??

當我聽到佢咁講...我又開始哭了....真係好心酸...係個心到酸出來....
原來...我一直都誤會左...仲一直都怪佢....原來錯的..是我自己
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-13 10:47 PM:
講個好消息比你地知呀.....

今日佢...
證明你女朋友真係好好好好好好好好好好好好,你再打佢你就唔係人,我一定打你小人
我唔會話最終都會係一齊,我只會話一切只睇SIMON兄你既造化

你比其他人找悔氣... 我唔知你既激動去到咩程度,但既然你女朋友咁講,睇黎你真係會 "女朋友係街俾人望就上前打人" 果種.....
唔好因為女朋友唔係介意你打佢,就諗住問題唔係呢度.
佢或者唔介意你打佢,但你更加錫佢既話佢只會更開心(除非你女朋友鍾意俾人打....)

繼續維持番之前個目標啦,做個理性D冷靜D既人,做個真正內外都錫你個好女朋友(老婆)既男人
死咯, 乜依個世界仲有d好成咁o既女仔
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-14 12:11 AM:
死咯, 乜依個世界仲有d好成咁o既女仔
有時候,愛真係可以好盲目架...
真的..愛情真係可以她盲目...
佢可以令你改變一齊....放棄你既一齊.....

我識佢之前..我根本就係一個一腳踏幾既人...
以前...真係唔知拍拖為左咩...

但係今次....我終於明白過中既野啦
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-14 10:46 AM:
真的..愛情真係可以她盲目...
佢可以...
真係愛ge 話﹐其實我諗... 一個都夠啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-14 01:29 PM:

真係愛ge 話﹐其實我諗... 一個都夠啦~
完全同意你既講法呀
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-15 12:25 AM:

完全同意你既講法呀
你快d 報告o下你近日d 狀況la mcsimon 兄~
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-16 02:51 PM:

你快d 報告o下你近日d 狀況la mcsimon 兄~
我..咪又係咁...

依 幾日都慢慢改緊..
有時都幾忍唔到d的士佬....
依幾日我都keep住有sd sms比佢..
有幾都會回...
但係有一日..佢打比我同我講..

你又話...依一個月唔見面.唔講電話....你自己去改..
改好先搵我...但係..你日日都搵我...
咁你點改呀...咁囉
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-16 11:10 PM:

我..咪又係咁...

依 幾日都慢慢...
講得岩呀~
依一個月就係要乜拍拖野都唔做, 你先會更加有決心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。