<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意左個俾自己大十三年的人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-15 02:11 AM:

我仲想講既係 , 18~22喜歡50yro佬
但靚仔就一定唔喜歡50yro熟女
係社會建構所致 , 心靈差距不一定做成這結果
不過我就係思想上既己經解破左~
總結係你因為吾靚仔 , 又冇$$ , 所以唯有向50yro貯埋少少孤婆本o既熟女埋手
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-14 11:20 PM:

原來連specificness 都知道甘仔............
哈哈哈哈,ta姐,雖然我是新人,我入黎的時候甘生大概已經(或「就黎」)變身為我愛章小慧了,但是在這個論壇上,甘生見解獨特,擲地有聲;他是聲名遠震,如雷貫耳,我則是久仰大名!點可能唔識? 我連佢身在台灣(起碼曾在台灣)都聽聞過 差只差在無人介紹,仍是無緣識荊罷了……

Originally posted by specificness at 2007-7-15 07:39 AM:

哈哈哈哈,ta姐,雖然我是新人,...
你漏左  「特殊興趣
Originally posted by pkbrian at 2007-7-15 11:34 AM:

你漏左  「特殊興趣
我其實無漏到……只係希望含蓄啲啫……「見解獨、擲地有聲」者,包含「特殊興趣」之旨也………
Originally posted by specificness at 2007-7-15 01:49 PM:

我其實無漏到……只係希望含蓄啲啫……「見解獨、擲地有聲」者,包含「特殊興趣」之旨也………
............................

咁specificness 你有冇睇甘仔呢排出ge色文??? 俾佢d 指導都唔錯喎~~

其實specificness 你ge 文字修辭就係甘仔所欠缺﹐如果有埋就perfect ga la
Originally posted by playbr2 at 2007-7-15 02:25 AM:

總結係你因為吾靚仔 , 又冇$$ , 所以唯有向50yro貯埋少少孤婆本o既熟女埋手
Originally posted by hamsubboy at 2007-7-14 04:36 PM:

1000% agree!!

仲有, 一個33...
我諗…得到一個女人ge 肉體俾得到一個女人ge 心相對易好多
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-15 02:12 PM:

有咩婦介紹???
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-15 02:11 PM:

............................

咁specificness 你有冇睇甘仔呢排出ge色文??? 俾佢d 指導都唔錯喎~~

其實specificness 你ge 文字修辭就係甘仔所欠缺﹐如果有埋就perfect ga la

謝謝誇獎先!

哈,你敢批評甘生的修辭?!其實呢,甘生的文字功夫也十分不差架,我記得有次佢用文言文出左個post,問一套片是韓國片定係日本片,我都唔夠佢講架(最終我都係唔知嗰套片係邊度既……),假以時日,我相信佢必成大器。指導就實在唔敢勒,有機會當然願意同大師切磋下
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-15 02:14 PM:

我諗…得到一個女人ge 肉體俾得到一個女人ge 心相對易好多
真係?!我唔係女子,唔敢斷言,不過,我就覺得未必。我當然同意得到一個女人既心十分困難,但同時我又唔覺得得到肉體係相對容易嗰喎(可能我見得女人少)。因為,相對於男人而言,女人一般是比較重視心靈的,而肉體是緊附於心靈之後。於是,一個得唔到女人既心既男人,女人是不願意讓佢得到肉體的。咁當然,強來的唔算。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意左個俾自己大十三年的人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。