<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強
返回列表 回復 發帖
Originally posted by locklock at 2007-8-26 01:37 AM:
[center]:cl...
lock哥乜咁錯蕩
啲圖部機廢啲都死呀
Originally posted by autod at 2007-8-27 02:03 AM:
lock哥乜咁錯蕩
車仔領跑成功啦!第一個月又係咁,複製成功!
今季曼聯應該有另一個大難題,就係要保前四。
因為好多球隊都想爭個前四位。

還有紅魔迷中佐三招之後,信心有D動遙,
這正正是費SIR逃出生天的時機。
不過摩帥絕不會停車等佢,都係食塵啦!

人類出世也是一個離開也是一個
今日有報導話會買細哨, 6.2億港元, 唔知真的假, 唔知好定唔好,

我個人認為係好事, 因為車仔一直以來只有一個洛賓dribble掂, 依家都走埋, 所以加埋細哨會更完整, 唔知今個星期搞唔搞得掂
Originally posted by SPACE2007 at 2007-8-28 02:51 PM:
今日有報導話會買細哨, 6.2億港元, 唔...
R10去AC重組巴西3劍俠仲好喇

黎車仔只會做真高,同波歷克既翻版
打唔出應有水準

況且車仔而家成隊都係打整體戰
唔需要R10呢類球員了
去左邊?
Good Bye Jose Mourinho......
Good Bye The Blues......

The departure of Jose would surely lead also to the departure of many fans of Chelsea...

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-9-20 at 05:29 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-20 05:27 PM:
Good Bye Jos...
咁提議你好似巨根地咁開番版紐卡素fans版, 等我得閒可以去踩下場...
Originally posted by filter-052fans at 20-9-2007 17:30:

咁提議你好似巨根地咁開番版紐卡素fans版, 等我得閒可以去踩下場...
開我一定開, 不過唔会係今季......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-20 05:27 PM:
Good Bye Jos...
in fact, i like mourinho rather than chelsea, what should i do now?
abramovich leaves -> like chelsea
mourinho leaves -> passion reduces
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。