<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Azuma at 2007-7-13 08:52:
等我set番個頭
黎賀一賀先
(呢幅好似話係摩師年青照,唔知堅定流)

[ Last edited by Azuma on 2007-7-13 at 08:53 AM ]

有些
我們的史丹福橋     我們的天地
我係車路士迷, 好多好多年na, 呢度開張, 第日會多d黎討論,

其實過去幾年陣容已經好好, 今年亦都係, 不過我希望, 今年摩連奴可以用二線球員打足總盃同聯賽盃,
1. 二線球員有上場機會, 睇下佢地表現,
2. 一線球員可以多些休息, 何苦林栢特, 要打晒所有比賽

四冠王做到固然好, 但應該分下主次, 同埋比多d機會其他人試試, 話唔定試到個勁人出來
歐聯幾時開波
南美玩到我メ街

No bad words ALLOW IN HERE!
NEXT TIME STRAIGHTLY DEDUCTING POINTS!!!!

[ Last edited by brightlee on 2007-7-14 at 12:53 AM ]
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-7-13 13:20:
歐聯幾時開波
南美玩到我メ街
九月先開拖..有排你玩!

賀一賀依度新開張先~
autod,ED,自由神同各車仔版加油呀!!!
搞好d呀~
Originally posted by 比沙路 at 2007-7-13 04:06 AM:
雖然我唔係車仔迷,但係見樓主整得咁令
都要回一回先得,我講得今年既車仔可以同紅魔鬼鬥得好激烈,
而家歐洲賽同杯賽就真係睇佢到時表現,
前烽方面完全夠曬,又有比沙路免費過檔,
佢d能力都唔錯,中場同後衛方面都唔錯,
但龍門應該要有多d補替,以上只係我意見姐,唔好批評我丫
老友唔係車仔迷,唔通係PIZZA迷???
Originally posted by slwong3 at 2007-7-13 05:30 AM:
As a Chelsea fan, I want to tell you guys that there is a Desailly Charity game in Stamford Bridge on August 7th, 2007.

The former Chelsea great players like Zola, Dennis Wise and Desailly will get back to Chelsea and kick off a Charity match.
之前有版友都貼過有關新聞
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=154748
Originally posted by brightlee at 2007-7-13 05:39 AM:
Good luck for the new fans club

Haha
+6
多謝daddy
Originally posted by Edgar Davids at 2007-7-13 06:43 AM:
Autod~~~

外借球員 漏左 Alex !!!!!!

Alex Rodrigo Dias da Costa (Defender)
夜D整整佢要麻煩版主補番
Originally posted by Azuma at 2007-7-13 08:52 AM:
等我set番個頭
黎賀一賀先
(呢幅好似話係摩師年青照,唔知堅定流)

[ Last edited by Azuma on 2007-7-13 at 08:53 AM ]
係堅架,摩佬後生時既相
Originally posted by SPACE2007 at 2007-7-13 12:04 PM:
我係車路士迷, 好多好多年na, 呢度開張, 第日會多d黎討論,

其實過去幾年陣容已經好好, 今年亦都係, 不過我希望, 今年摩連奴可以用二線球員打足總盃同聯賽盃,
1. 二線球員有上場機會, 睇下佢地表現,
2. 一線球員可以多些休息, 何苦林栢特, 要打晒所有比賽

四冠王做到固然好, 但應該分下主次, 同埋比多d機會其他人試試, 話唔定試到個勁人出來
上年試過"精英制"今年應該係俾多D副選踢下聯賽盃果D啦

另外再感謝其他入黎恭賀同湊熱鬧既版友
中文新聞 FROM 車路士新聞網

布歷治練習受傷

球會傳來不利消息:布歷治於集訓中觸傷臀部的舊患,可能未能趕及球季開鑼。

摩連奴表示:「布歷治的問題源於在國家隊的最近一場球賽,他嘗試訓練但感覺不對路。他現已交由醫療部門處理而我們要為他的未來作打算。」

布歷治現留在比華利山酒店內接受球隊軍醫治理,更可能需要動手術。另一名左閘艾殊利‧高爾較早前亦接受了手術而正在休養,但應可趕及球季首仗上陣。但較早前連高爾本人亦承認上季布歷治的表現在他之上,因此布歷治受傷對球隊可說是一大打擊。

保拉路斯落實外借西維爾

經過一個表現不濟並傷患頻仍的球季,保拉路斯無可避免地離隊。較早前一般估計他將被轉售,但結果球會落實以外借形式,讓這名荷蘭國腳加盟西班牙球會西維爾一年。

車路士球會官方網站的聲明稱:「車路士球會與西維爾達成外借保拉路斯一年的協議。」

「後衞保拉路斯上季首季上陣 23 場,其中四次為後備上陣。」

有傳這次交易是為了讓西維爾右閘球員艾維斯以相反方向轉會舖路。該球員已表明有意轉投車路士,但西維爾會方仍堅稱並未收到車路士的出價。

摩連奴對格蘭特的告誡

對於剛上任的足球事務總監格蘭特,摩連奴表示歡迎,但也告誡他不要干預他的職權。

摩連奴說:「我想球會的聲明已很清楚。談論他在球會的工作不是我的職責。」

「他來這裏支援球會不同範疇的事務,而對我來說那不是問題。如果球會想引入令球會變得更好的人,從我的觀點看來,不要干預我職權範圍的權力,那我歡迎他並會幫助他適應像車路士這樣的球會。」

球會官方網站指,剛上任的格蘭特將與簡安、摩連奴及晏尼臣在車路士球會的足球事務政策的制訂及發展扮演重要的角色。

保拉路斯竟然係借走..... 不過就算佢係西甲番生最多都係抬番高個價,佢係車仔已經肯定冇立足之地了....
開張大吉, 恭喜恭喜
辛苦哂, autod兄
得閒我會蒲多d呢個club
Originally posted by belibala at 2007-7-13 04:15 PM:
開張大吉, 恭喜恭喜
辛苦哂, autod兄
得閒我會蒲多d呢個club
炮叔叔都係車仔FANS??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。