<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強
返回列表 回復 發帖
唔該哂KAKEI幫手改正番D資料同MALOUDA既圖片

尋晚WIKI上面PIZZARO都仲係15號
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-13 08:07 PM:

死咯, malouda仲乜用咁o既眼神望住 mourinho
對住一個咁有自信,咁有自我思考能力,咁有leadership既人
我都會用咁既眼神望佢啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-13 10:28 PM:

對住一個咁有自信,咁有自我思考能力,咁有leadership既人
成班球星真係好受佢果一套,做哂忠臣

[ Last edited by autod on 2007-7-13 at 11:23 PM ]
Originally posted by autod at 2007-7-13 10:29 PM:

成班球星真係好受佢果一套,做哂忠臣
連我呢個做球迷都受呀!
更何況球員呀!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-13 10:28 PM:

我都有架

drentre(德輪特?) 係咪唔簽喇?
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-13 11:13 PM:

我都有架

你有!
係人都有嫁啦!睇下多定少姐

簽唔簽都得啦!今季都簽左5個人啦!
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-13 11:13 PM:

我都有架

Drenthe
有傳皇馬想搵佢做Carlos接班人

車仔唔洗搵佢打閘,要佢都係多個後備打兩邊....
不過佢潛質真係唔錯.

加多張紅頭仔相先

[ Last edited by autod on 2007-7-13 at 11:24 PM ]
FROM 車路士新聞網

摩連奴談馬路達

剛被編配穿上杜魯巴以前的 15 號球衣,馬路達與摩連奴一同會見記者,談及球會今夏首度斥資收購這名球員的原因。

「我不認為那是他銀行戶口多一點英鎊的問題。我想他希望離開里昂這個好球會來到車路士的原因是他希望改變他的生活以及嘗試滿足其野心。」摩連奴說。

「他曾與杜魯巴和艾辛共事,並與馬基利尼同在國家隊,因此我們知道很多他的事情。我們擁有關於他的內幕消息,不是有關他作為球員,而是他的為人,他的心態。我認為他會很容易適應英超聯的需要。我們知道他能適應團隊,而我覺得也已感到很舒適,因為他已認識很多球員。」

摩連奴也盛讚這名新球員體能富競爭力,並可適應多個位置,而且已習慣在冠軍球隊效力。但他重申馬路達的來投絕非代表洛賓離隊:「......近三年我們表現的最佳足球正是當洛賓和杜夫在同一球隊效力的時候。那麼我為甚麼不可以讓佛羅倫〔馬路達〕和洛賓一同作賽?」
Originally posted by autod at 2007-7-13 11:23 PM:

Drenthe
有傳皇馬想搵佢做Carlos...
sidwell...
係9號仔
Originally posted by eqhigh at 2007-7-13 11:59 PM:

sidwell...
係9號仔
保拉奴斯走人....
亦可能係暗示車仔唔會再買前線既主力球員

[ Last edited by autod on 2007-7-14 at 12:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。