<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何可以好好控制自己的情緒?
返回列表 回復 發帖

如何可以好好控制自己的情緒?

識我嘅人都知道我有一個喺美國讀書嘅男朋友,
係,我又同佢一齊返,
佢依家返咗嚟香港,但又要返part-time,攞d社會經驗,
講真相處嘅時間真係唔多,佢又要陪佢d家人....
我知我要遷就佢,但係喺相處嘅時間我都總係會發佢脾氣...
我覺得咁嘅自己真係好討厭....
我可以點做先至可以好好咁控制自己嘅情緒?

~~

Originally posted by 朗尼囡 at 2007-7-14 11:10 PM:
識我嘅人都知道我有一個喺美國讀書嘅...
嘩~~~~~~~~~~~朗尼囡大駕戀愛板﹐唔理我要加分我要加分~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-14 11:15 PM:

嘩~~~~~~~~~~~朗尼囡大駕戀愛板﹐唔理我要加分我要加分~~~
好客觀呀

有美人幫拖,我呢D小人物可以收口啦!
不過控制自己ge 情緒﹐我呢個女人都做唔到﹐因為我平時做o野返學生活都話可以控制情緒同理性je﹐一對住自己隻佬就一發不可收拾完全冇晒自制力﹐所以我諗要其他兄弟先幫到妳la~~

不過我覺得女人最幸福就o係o係自己個男人面前可以蠻不講理﹐個男人都可以任妳放縱wor???

當然~~~ 我諗都要有一個限度﹐但係應該唔會嚴重到要打佢咬佢咁應該冇咩問題卦...??
Originally posted by 自由神 at 2007-7-14 11:16 PM:

好客觀呀

有美人幫拖,我呢D小人物可以收口啦!
但係我唔知點答佢點控制情緒﹐因為我無敵情緒化
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-14 11:17 PM:
不過控制自己ge 情緒﹐我呢個女人都做...
佢對我好好.對住佢我真係會唔講道理,我嘅口頭禪係:唔理唔理,係你唔啱!!!
不過我都會咬佢...有時佢都會>>>>情趣來的

[ Last edited by 朗尼囡 on 2007-7-14 at 11:41 PM ]

1150 x 1165 PIXEL下載

Originally posted by trista_cheong at 2007-7-14 11:18 PM:

但係我唔知點答佢點控制情緒﹐因為我無敵情緒化
睇得出你情緒化啦!

咁咪幾好,過份理性唔係一件好事
Originally posted by 朗尼囡 at 2007-7-14 11:34 PM:

佢對我好好.對住佢我真係會唔講道理...
個BB仔望鏡頭嫁
Originally posted by 自由神 at 2007-7-14 11:43 PM:

個BB仔望鏡頭嫁
我堂細佬!!!
Originally posted by 朗尼囡 at 2007-7-14 11:46 PM:

我堂細佬!!!
好趣致呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何可以好好控制自己的情緒?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。