<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 係自修室暗戀左個女仔~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kev at 2007-7-16 10:08 AM:
個女仔去得自修室溫書,都係勤力既人 &...
good point

講真﹐各位版友有各種不同ge觀點﹐都係因應自己ge 背景﹑經歷﹑或友人遇過﹑或自己聽聞過ge 事而形成﹐因此每個人ge 建議都可以完全唔同~呢個絕對係一件好事

而且就聽佢幾句而俾ge 提議﹐難免各位會大相逕庭﹐唯有hihisok燉多detail o野出黎我o地先可以慢慢同佢分析ga 嘛~~
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-16 12:27 PM:
見過人就鍾意人, 掛住人?
...
我諗呢個係雞同雞蛋ge 問題~~~
題外話:
樓主負左分,懷疑已經無法再出聲...
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-16 12:27 PM:
見過人就鍾意人, 掛住人?
...
因為.. 如果了解左先拍..
o個份熱情可能會慢慢冇左
*呢個唔等於唔愛*
因為每一份愛情都有熱潮與淡潮..
有時可能因為當初冇一齊到..
之後發覺就錯失左一份真摯既愛情..
(quoted from steven chow's 曾經有一段....但係我冇好好珍惜)
其實好多人都試過"錯失"呢個經歷..

特別係有好多女仔..
個feel 一冇左.. 就算個男仔之後點努力都唔會有咩用..
相信你地都同意..
feel gone.. chance gone..
為怕愛得太遲... 有時真係要刻不容緩..

that's why some would choose 一齊->了解...
有時了解再一齊.. 都唔一定係真係了解左既..
一齊相處落先真係了解到..
有時愛是傻得起.. 麻木..
就算了解完.. 覺得愛是懷疑依然會想一齊..
咁其實分別不大..
只看個人喜好..
還有既係.. 唔係話想了解先係埋一齊講得咁簡單既..
情到濃時.. 自然合

[ Last edited by Kev on 2007-7-16 at 03:53 PM ]
Originally posted by autod at 2007-7-16 03:46 PM:
題外話:
我check過..
佢負左好一段時間了..
Originally posted by autod at 2007-7-16 03:46 PM:
題外話:
........................  

如果佢o係個主題到加多兩到三句我都可以加佢分... 鬼叫佢咁短咩
Originally posted by hihisok at 2007-7-15 07:59 PM:
我今年升form5, 呢個暑假成日都去...
又一個去自修室溝女既人

唔知點解,自修室特別多呢D cases
見到一個女仔,個樣幾match自己要求
就久唔久望下人,久唔久又望下
發覺愈睇多眼就覺得佢愈靚喎

過多兩日,就開始留意人地逢幾點出現,留意人地逢幾點就走!
跟住就開始幫人改花名
慢慢每日就有無限既動力準時去自修室(不過唔係為溫書)

E?做咩今日唔見佢既?唔通佢病左?
會考真係無良呀!溫書溫到人病呀!

日日o係度諗:好唔好過去問佢叫咩名呢
好唔好問下佢一唔一齊食Lunch呢
好唔好我地星期日一齊休息一下,出去行下街街呢

預告:你到中五就黎考之前一、兩個星期
你就會諗:死啦!溫唔切添!不過我為左你,我一定要過到關。
               我一定要o係中六、中七果陣既自修室果度再同你一齊溫書!

最後結局=自己收皮,人地升班
Originally posted by 自由神 at 2007-7-16 04:28 PM:

又一個去自修室溝女既人:clap...
大膽問句係咪你d朋友既經歷
Originally posted by 自由神 at 2007-7-16 04:28 PM:

又一個去自修室溝女既人:clap...
讀書讀到悶.. 係見到乜都覺得好d靚d架喇
總之就一讀書.. 做乜其他野都好架啦..
Originally posted by BBNN at 2007-7-16 04:39 PM:

大膽問句係咪你d朋友既經歷
唔俾係我既經歷嫁?
哽係唔講你知啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 係自修室暗戀左個女仔~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。