<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 紅魔大戰的下場... part 3
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-7-21 10:57 PM:
輸左我就打鑊你
你用我上次叫你買1.78過注買囉!唔洗打鑊我咁寸麻!
有邊個想輸架!我都想去日本打鑊小野申二!原本有26架!

人類出世也是一個離開也是一個
深圳健力寶=FC深圳

巴塞隆拿 9-0 深圳健力寶 04 August, 2005 13:11 +0800

伊圖射入兩球  

慶祝澳門東亞運動場竣工的表演賽,西甲冠軍巴塞羅拿以九比零狂數深圳健力寶。

今場比賽教練列卡特更讓了廿二名球員上陣。

巴塞今賽無懼廿八度高溫及潮濕天氣,打出極高水準,其中阿根廷新貴美斯、伊圖各取兩
球,而拿臣、迪高、恩尼斯達、古利及捷奧也有入球進帳。

今場巴西球星朗拿甸奴多次向在場觀眾施展其魔術般球技,加上拿臣、古利、恩尼斯達等
進攻球員,深圳健力寶實在難以招架。

今場新加盟的馬昆斯亦以正選上陣,出任球隊正中場。

[ Last edited by locklock on 2007-7-23 at 02:25 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-23 02:22 PM:
巴塞隆拿 9-0 深圳健力寶 04 August, ...
係咪想話唔會+1呢
何況而家係+2添
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-23 02:23 PM:
係咪想話唔會+1呢
 -2呀! 勁難估!

澳門咁多嘢玩,班球員會唔會又賭又嫖,無心戀戰架~
Originally posted by jimjim12 at 2007-7-23 02:38 PM:
澳門咁多嘢玩,班球員會唔會又賭又嫖,無心戀戰架~
manu熱身賽比車仔踢得好好多
但黎到公開練習時, 又睇唔出佢地係好想嬴;
但唔計決心, 剩係計實力都應該嬴倒兩三球; 上年manu踢得唔差, 應該唔駛好似巴塞咁炒人振聲威掛
暫時估住嬴3球先
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-23 02:43 PM:
manu熱身賽比車仔踢得好好多但黎...
友賽  30/07/2005 客 勝 浦和紅鑽 2:0(0:0) -
友賽  28/07/2005 客 負 鹿島鹿角 1:2(1:2) -
友賽  26/07/2005 客 勝 北京現代 3:0(2:0) -
友賽  23/07/2005 客 勝 香港   2:0(0:0)

如果往後兩場唔失波,3:0 4:0 5:0都有知!

locklock24分鍾曼聯已經贏3球,lee場一定唔會輸波啦
咁樣係唔係曼聯下埸先輸波啊
Originally posted by locklock at 2007-7-21 21:54:

因為未有盤出,所以講定先,到時一定會推介,佢WIN唔到,當然包和啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-23 20:39:
locklock24分鍾曼聯已經贏3球,lee場一定唔會輸波啦
咁樣係唔係曼聯下埸先輸波啊
唔使輸~
下半場連失3球打個和啫..............
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-23 09:00 PM:

唔使輸~
下半場連失3球打個和啫..............
對面既實力太差,同港甲既中游差唔多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 紅魔大戰的下場... part 3

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。