<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【07亞洲盃】邪惡軸心
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【07亞洲盃】邪惡軸心

[center]伊朗[0 / -0.5]1.87 [/center]
           人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-22 at 12:11 AM ]
伊朗係邪惡軸心,
日本係東洋鬼子,
伊拉克出過候賽因,
沙特出過拉登,
越南係越共分子,
烏茲別克係前蘇聯...

咁即係除左南韓無個好人 ?
Originally posted by shehboy at 2007-7-22 12:25 AM:
伊朗係邪惡軸心,
日本係東洋鬼子,
伊拉克出過候賽因,
沙特出過拉登,
越南係越共分子,
烏茲別克係前蘇聯...
咁即係除左南韓無個好人 ?
苦你啦,你有錢可以買曬,但我就真係好窮,無咁多錢啦!
沙特應該係正義同盟,中東二五仔先正確!

呢場我第一感都同你一樣覺得邪惡軸心win....

但想清楚好似細安全d....韓國今次進攻雖然差...但幾場落黎防守還可以....

邪惡軸心三場都係入兩球....呢場仲有得比佢入2粒???同埋淘汰賽階段兩隊旗鼓相當既....細都係常見....

不過我諗我聽日先諗到點買.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
我要報上場馬來西亞之仇,伊朗咁鐘意玩野,我要韓國,同我送佢上西天!
可怒也!
Originally posted by 龍九州 at 2007-7-22 03:52 AM:
我要報上場馬來西亞之仇,伊朗咁鐘意玩野,我要韓國,同我送佢上西天!可怒也!
千萬別鬥氣,南韓佬今屆只識踢上半場波,而伊朗佬就上半場死守,
下半場發威,因為中東佬唔慣東南亞天氣,只知可以踢半場好波,
因此上半場一定會留,核證了為何中國隊會上半場WIN2:1,
下半場變鐵筒都要和。甚至是烏國上半場WIN,下半場輸。
其實朱指導無錯,但係對烏隊時,中國上半場唔攻,就真係底炒!

如果南韓佬上半場入唔多過兩球,輸九成!
再者伊朗佬又係好似東洋鬼子咁,留係原地等你來,體力和準備一定好足。

往積:亞盃 31/07/2004 南韓 3:4(2:2) 伊朗 中立場

數據和今次的狀況好似,又係留前鬥後。
兩伊一韓係老死,但係唔係南韓,係北韓!

還有,你輸-2係好正常,因為這場比賽跟本沒有意義,
主因,我們祖國在另一邊廂,已解取武裝,只要中國輸,
伊朗便一定首名,咁還搏D乜?2:0等同被東道主迫和,
算比佐面東道主了!(這是你們在看中國人被迫害,而發笑的報應!)
伊朗上半場入過球係十二碼,唔係馬拉佬收唔到腳,可能完場係1:0

[ Last edited by locklock on 2007-7-22 at 06:27 AM ]
Originally posted by 龍九州 at 2007-7-22 03:52 AM:
我要報上場馬來西亞之仇,伊朗咁鐘意玩野,我要韓國,同我送佢上西天!
可怒也!
馬拉次次比人炒你都買
你係馬拉人
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by locklock at 2007-7-22 06:03 AM:

千萬別鬥氣,南韓佬今屆只識踢上半...
我都諗住買伊朗
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-7-22 04:19 PM:

我都諗住買伊朗
東亞--日本
中東--伊朗
南亞--越南
西亞--老烏

咁就平均勒~~
GOOD JOB 南韓上半場入唔到波係咁大了,
下半場伊朗會壓上狂攻,因為最困難時期已過了!

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【07亞洲盃】邪惡軸心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。