<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 錯愛別人的傻佬....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2007-7-24 12:17 PM:

大肚嫁!o岩曬你啦!
..........................  

點解呢度冇青筋暴現公仔GA
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-25 11:33 AM:

回下拉 ...
Originally posted by ian2910 at 2007-7-24 12:35 AM:
其實我地講ge水性楊花,都係正常人ge...
如果咁講﹐你講ge呢套理論該可引伸為世上各男男女女~ 咁男人包二奶都係一樣觀點ja 喎~不過的確﹐感情無分對錯。

問題在於:拍拖同婚姻係兩回事!如果一早就揀好o左個老公﹐同個男人揀好o左個老婆一樣﹐係一個對雙方負責任ge 承諾( 你鬧我都好﹐我覺得婚姻係要一生一世喎~拍拖就可以慢慢揀je?)

當然一個女人選擇離婚去同另一個人一齊都係要頗大ge 勇氣ga ﹐點都好啦﹐總而言之﹐當中ian 你只係一個善良又根本冇實質參與過佢ge 人生ge 傻大B.............

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-25 at 11:39 AM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-25 11:37 AM:

回下拉 ...
點解我次次ONLINE都會見到你????

回O左LA﹐我都係覺得婚姻好神聖咯............
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-25 11:38 AM:

點解我次次ONLINE都會見到你????

回O左LA﹐我都係覺得婚姻好神聖咯............
你回佢姐 ...
我講婚外情唔只有夫之婦既問題
仲有個姦夫~~
下下 "係佢衰拉 , 自已明明係有夫之婦 , 都接受我~"
ed人又係正宗既仆x冚家# !!!

(題外話 : 亞視套 運轉天下 ,
有段 車玉貴 同 白彪 既 "姦情"
拍得超好 超情意~~)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-25 11:44 AM:

你回佢姐 ...
我講婚外情唔只有夫...
咁做個個出軌ge 定係第三者都有責任ge ....( 淨係回你今朝d 問題都搞到我唔得閒換衫)

如果呢d男人講d 咁ge o野﹐拎去打靶就得la ﹐我覺得婚外情唯一容許ge 地方係個男/女認定呢個人先係真命天子或真命天女﹐承認自己揀錯﹐不過有好多人玩o下玩o下唔認真對待﹐或唔知自己想要d 咩....................

講真唔通離婚真係當食生菜? 結o個時唔會當對方係同自己行完人生路ge 另一半咩?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-25 12:25 PM:

咁做個個出軌ge 定係第三者都...
講真 , 再仆#d既都有 , 我就聽過
有人搵大婆但二奶 , 玩3p ...
而ed仲算少野 , 有d仲恐怖 ...

或者咁 , 恐唔恐怖其實因人而定
可能有人覺得ok~
原來普遍事實係 ,
香港玩婚外情既人唔少
我阿媽果邊+阿爸果邊d親戚
都己經半打 ...

[ Last edited by 我愛章小慧 on 2007-7-25 at 12:35 PM ]
Originally posted by 極樂 at 2007-7-25 12:16 AM:

佢獨特既喜好......
我梗係有留意啦........
總之就小心為上啦!
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-25 11:33 AM:
我老啦!唔明你想講咩?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-25 11:33:

Originally posted by 自由神 at 2007-7-25 12:52:

我老啦!唔明你想講咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 錯愛別人的傻佬....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。