<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?
返回列表 回復 發帖

你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

單選投票, 共有 0 人參與投票
20.00% (2)
0.00% (0)
80.00% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
第一場分組賽打到停電,一個問題十二碼迫和南韓,已經全世界人話佢有古惑!

淘汰賽第一場對烏茲別克,烏隊一球肯定無越位的進球,被韓籍旁證舉慢旗,判越位。

看來沙特阿拉伯今年真係有好多王子在背後支持,你相信這種古惑之言嗎?

此消息是來自國內各大小電視台旁述的口中,道出來的。
上視,央視,廣視都有此等言論。

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-24 at 02:44 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-24 01:17 AM:
第一場分組賽打到停電,一個問題十二...
不過小弟有一點諗極都吾明, 如果沙特d有錢王子係發功出力, 點解要攪停電同埋搵d球証出術咁多餘呢??

點解佢地唔乾脆收買d球員呢, 收買南韓個keeper叫佢有波唔好接lor, 點解吾直接收買烏茲別克d前鋒呢, 叫佢地一攞到波就踢出界, 咁咪得lor!! 對方連後備15 6個人, 一人比1000蚊佢地咪得lor, 佢地咁cheap!!

反正d踢波既朋友, 都係叫雞shopping同賭波, 佢地為左老有所依, 有小小錢就肯做野架啦, 今年阿根廷同澳洲都係咁啦!! 點解班皇子咁傻要攪咁多野? 又熄燈又攪d球正...

其實本來我今年美洲杯係睇好委內瑞拉, 亞洲杯就睇好大熱門中國既, 但佢地明明有實力但又出局, 我趺晒眼鏡, 真係愈諗愈有古惑....

你唔講由自可, 一講好多波都覺得有古怪, 因為同我心目中都吾一樣....

千祈咪駁我, 以上全部野係我學你講既!!
梗係要比佢地贏 如果唔係全球油價又升x%
Originally posted by sky308 at 2007-7-24 02:01 AM:
梗係要比佢地贏 如果唔係全球油價又升x%
輸左發老脾封鎖石油出口~XD
不過唔賣石油...佢地只會變成乞兒...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
我唔信沙特阿拉伯有古惑
但係我信沙特阿拉伯大把錢
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
我更加信有錢使得鬼推磨
Originally posted by iknow at 2007-7-24 02:09 AM:

輸左發老脾封鎖石油出口~XD
不過唔賣石油...佢地只會變成乞兒...
你唔好咁講, 我敢大膽同你講, 亞洲杯只係佢地第一步, 佢地今次捧完杯之後, 下次再黎就係南非世界杯, 總之有錢就大晒!!

因為佢地有錢大晒, d球員, 球証全部都係賭波同叫雞既cheap精, 總之有錢咩都得, 熄燈殺人or放火, 所以.....

我係度提早宣佈, 2010世界杯得主係, 沙特亞拉伯!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-24 02:33:

你唔好咁講, 我敢大膽同你講, 亞...
唔好講笑
Originally posted by wer at 2007-7-24 10:05 AM:

唔好講笑
我認真架, 如果d球員, 球証, 領導層係咁cheap既, 點解沙特唔可以買個世界杯冠軍番黎?

如果巴西98係受經濟緩助輸比法國, 但到07美洲又輪到阿根廷因財失真輸番比佢, 今年亞洲杯澳洲大熱出局係因為班友係黎叫雞shopping賭波, 點解沙特唔可以買個世界杯冠軍番黎?
沙特阿拉伯我買兩塲中兩塲!!Last嗰場 2:1 波胆都中埋!
所以一定冇古惑
Originally posted by ronja at 2007-7-24 10:39 AM:
沙特阿拉伯我買兩塲中兩塲!!Last嗰場 2:1 波胆都中埋!
所以一定冇古惑
哦, 睇你個名....ronja.....

原來你就係皇子!! Ronja Al-Thubyani Abdullah !!

其實睇果d盤都已經覺得好"鬼"架啦.... 你好野啦, 做野都唔通知 26fun d 巴打....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。