<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?
返回列表 回復 發帖
我相信某人一直對回敎國家有歧視羅~
Originally posted by locklock at 2007-7-24 01:17 AM:
第一場分組賽打到停電,一個問題十二...
咁中國大陸無錢咩, 點解我地領導人唔做番d野?

中國實力咁強大, 又何解會出局呢? 不知內地傳媒既朋友有冇傳出中國球員打假賭波叫雞之說呢? 我覺得都應該查下!

或者我地都可以考慮發起, 10幾億人, 一人甲小小, 2010南非我地都做下野!!

講邊個錢多既o者, 反正都係假架啦!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-24 12:20 PM:
咁中國大陸無錢咩, 點解我地領導...
咁係你無知,對亞洲足協認識不足,
現在亞洲足協渣FIT人,全都係中東人,
東亞,西亞和東南亞都係弱勢。
LEE D野唔係一定講錢架,講影響力,
講個勢,唔通幫會大佬吓吓派錢,
有時都要講江湖地位和義氣,需然唔可以食飯!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-7-24 12:49 PM:

...
哦, 原來係咁玩既, 咁即係如果有影響力就唔係出錢都得, 而家因為亞洲足協係中東人世界就黑箱作業....

車, 咁即係洗左錢都無用啦, 即係我收買左班只會叫雞shopping賭波既澳洲佬放水都無用, 因為中東佬一句, d球正就要做野, 連個球場都要熄燈, 大家都要比面....

咁美洲果邊d足協又點玩法呢? 阿根廷收左錢就放巴西水, 咁果邊咩國家又最有影響力呢??

一講到呢瓣, 我真係好無知, 我覺得全亞洲中國最勁, 但佢地成日輸, 唔係假波我都唔知係咩....

請賜教!! 賜教!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-24 02:33 AM:

你唔好咁講, 我敢大膽同你講, 亞...
你不如講埋佢地破歷史ge分數登上世界排名第一...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2007-7-24 03:10 PM:

你不如講埋佢地破歷史ge分數登上世界排名第一...
現在亞洲足協渣FIT人,全都係中東人,
東亞,西亞和東南亞都係弱勢。

只要有一日皇子地入到國際足協既核心, 佢地有江湖地位既時候就咩野都可以發生!!

LEE D野唔係一定講錢架,講影響力,
講個勢,唔通幫會大佬吓吓派錢,
有時都要講江湖地位和義氣,需然唔可以食飯!
如果出古惑,不如直接收買罰對方2-3個球員出場
好過做埋d小動作

不如講印尼d大莊出古惑重實際........
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-24 01:08 PM:

哦, 原來係咁玩既, 咁即係如...
咁我開始明白點解巴西贏啦!!

第一, 巴西有古惑 :
第一場輸比阿根廷大勝o既對手--墨西哥,
四強又只能迫和烏拉圭, 進入12碼階段, 咁弱勢都贏到阿記3:0, 仲唔係有"景轟"??

第二 , 南美足總高層問題 :
一係南美足總高層全部係巴西佬, 一係一個阿根廷貴族都冇, 如果唔係阿根廷點會十幾年黎一個大獎冠軍都冇?? (大國腳組別)

我完全明白了!!!!
Originally posted by cwc_tkd at 2007-7-25 11:32 AM:

...
周宗師傅你又學我轉馱?? 阿lock兄係第2個post話我分身針對佢呀, 好心你咪害我啦....

知道晒呢d第一手內幕之後, 對足球開始無咩興趣...好似今晚, 以沙特係亞洲足協果種影響力, 日本既勝算根本係零....

但其實日本都可以出招, 比錢沙特班球員, 球員往往為左叫雞賭波shopping, 為左老有所依, 都會睇錢份上幫下手既....

唔知10000yen一個人夠唔夠呢?
Originally posted by cwc_tkd at 2007-7-25 11:32 AM:

...
興奮得滯唔記得駁你....

美洲杯果次係阿根廷班球員本身打假放水, not高層問題!! 你真係無知!!

話時話, 其實你可以掉轉頭諗番, 點解阿根廷10幾年咩大賽都攞唔到, 皆因為球員因財失真也!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。