<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-25 12:20 PM:

興奮得滯唔記得駁你....

美洲...
一切都要等樓主再詳細解說解說~
數據顯視,日本有能力在90分鐘內KO沙特阿拉伯,
大家又可以試試看,或現場看看,會不會真的這麼順利,再說吧。

其實第一場我都唔信停電有古講,但對烏隊過場我就信了,因為真係好假。
還有無睇現場,上面過幾位得個講字既朋友仔,唔該睇現場先講啦!
唔重視亞洲足球,但又要講亞洲足球,差勁!

阿根廷關沙特阿拉伯乜事?唔明點解會有咁差既對比出現!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-25 at 01:20 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-25 01:19 PM:
數據顯視,日本有能力在90分鐘內K...
伊拉克4強之迷 , 有待大兄解答~~
Originally posted by locklock at 2007-7-25 01:19 PM:
數據顯視,日本有能力在90分鐘內K...
即係任你up, 你鐘意講阿廷根果場係放水就係放水, 沙特對烏茲別克你話係高層隻手遮天就係隻手遮天, 呢個已經成為左你既style, 舉例未開賽之前你話主辦國大晒就係大晒, 所以泰國對澳洲, 澳洲一定無運行, 但最後d主辦國出晒局, 原因原來係佢地d keeper唔夠高, 又係你講晒.....

所以今晚咩比數都係你o岩, 沙特贏就係皇子出手, 日本贏就係沙特放水, 總之up咩都得, 因為你有睇波, 大晒!!

你講得o岩我真係無睇過, 只不過我意見係唔相信佢地要收買球正幫自己, 因為佢本身係亞洲已經係前列分子, 即係巴西對委內瑞拉需唔需要收買對方? 而且你講既野非常片面, 我聽完都唔相信!!

我好唔鐘意你呢個"咩都你講晒"既方式, 有得揀我寧願睇番你果d九流分析, 雖然我唔認同, 但至少係一篇有分析既文章....
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-25 03:38 PM:

即係任你up, 你鐘意講阿廷根果...
你又唔係老闆, 點會有得你揀

關於樓主o既 topic...我唔明點解沙地要出錢搞到停電呢!? 直接整多個12碼咪得囉~ 又可以順便KO埋東亞o既強隊南韓!!! 點解要放生佢地!?

其實卡塔爾都好有錢架!!! 咁多球星臨退休前過去掘金就知啦...不過可能無咩內應響亞洲足協...所以咁早就出局...

同埋我覺得南韓今晚輸梗俾伊拉克...南韓有廿幾個人質俾塔利班捉左, 布殊又話唔可以撤出伊拉克, 因為一撤出, 恐佈組織就會控制伊拉克...咁伊拉克恐佈組織同塔利班有關聯...所以算盤打埋...其實塔利班捉南韓人係為左幫伊拉克四強贏波!!!
Originally posted by 處處吻 at 2007-7-25 04:33 PM:

你又唔係老闆, 點會有得你揀
...
哈哈哈 你真係一個天才!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-24 03:15 PM:
咁係你無知,對亞洲足協認識不足...
咁我真係唔多知揸fit人係咩人...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 處處吻 at 2007-7-25 04:33 PM:

同埋我覺得南韓今晚輸梗俾伊拉克...南韓有廿幾個人質俾塔利班捉左, 布殊又話唔可以撤出伊拉克, 因為一撤出, 恐佈組織就會控制伊拉克...咁伊拉克恐佈組織同塔利班有關聯...所以算盤打埋...其實塔利班捉南韓人係為左幫伊拉克四強贏波!!!  
伊拉克果然入決賽~
lol this topic is such a shitty scam
Originally posted by locklock at 2007-7-24 01:17 AM:
第一場分組賽打到停電,一個問題十二...
比你中左啦
馬會冷到封盤
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。