<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?
返回列表 回復 發帖
沙特 贏緊喎 仲有廿零分鐘
26FUN果然係臥虎藏龍, 有巴打一早指出中東勢力早已控制亞洲, 亦因佢地當權, 所有球正球隊亦要比面, 結果沙特如期進入決賽, 進行佢地奪取2010世界杯既第一步....

亦有另一位巴打, 一早睇穿塔里班武裝份子綁架南韓人既用意, 結果一如果位天才巴打所料, 伊拉克昂然進入決賽.....

你信唔信沙特阿拉伯有古惑? 無知既你投左唔信? 仲唔開多個分身account去投番信果面一票黎洗底?
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-25 11:30 PM:
26FUN果然係臥虎藏龍, 有巴打...
我唔洗分身!! 哈哈
我未投!!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-25 11:30 PM:
26FUN果然係臥虎藏龍, 有巴打一早指出中東勢力早已控制亞洲, 亦因佢地當權, 所有球正球隊亦要比面, 結果沙特如期進入決賽, 進行佢地奪取2010世界杯既第一步....

亦有另一位巴打, 一早睇穿塔里班武裝份子綁架南韓人既用意, 結果一如果位天才巴打所料, 伊拉克昂然進入決賽.....

你信唔信沙特阿拉伯有古惑? 無知既你投左唔信? 仲唔開多個分身account去投番信果面一票黎洗底?
咁你會唔會認為佢都係一位成功人士 、天才
仲警告我地咪攻擊佢 如果唔係就還拖 咁呢
其實開這題,不是本人老作,是成個大陸都在討論這個話題。
估唔到最後演變成咁,真係中東佬渣FIT,亞洲足球先生又係中東佬,
連隻亞洲盃都係中東佬天下,起始班中東佬還在分組賽中踢到死死吓。
最後估你唔到,不過都還有一隊沙特大熱入到決賽,都未爆得曬冷冷。

其實只要大家有睇國內轉播,在他們的國語言論中,或多或少都會吸收到這方面
的消息,他們好像以一種不大公平,內有玄機的方式來旁術沙特阿拉伯的比賽。
好像一早知道班王子在背後強力支持。其實咁樣對亞洲足球百害而無一利。
因為沙特係其中一個死都唔和世界接軌的足球發展中國家。

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-26 at 12:03 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-7-25 11:58 PM:
其實開這題,不是本人老作,是成個大...
不如咁講 , 伊拉克 係美國個傀儡
沙特 係美國條靚 , 所以佢地入到4強
伊朗 係美國對家 , 所以8強出局~~
Originally posted by locklock at 2007-7-25 11:58 PM:
即係抄題??

講笑姐..
中國都討論, 我地都好應該討論下o既..
但我覺得有實力o既話, 你點做佢佢都會贏,
冇實力o既你點幫都唔會贏!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-26 12:02 AM:

不如咁講 , 伊拉克 係美國個傀儡
沙特 係美國條靚 , 所以佢地入到4強
伊朗 係美國對家 , 所以8強出局~~
你又有d道理咁bo..
Originally posted by cwc_tkd at 2007-7-26 12:03 AM:
即係抄題??講笑姐..
中國都討論, 我地都好應該討論下o既..
但我覺得有實力o既話, 你點做佢佢都會贏,
冇實力o既你點幫都唔會贏!
其實,要正面D諗,學鄭中基話齋!
沙特會唔會請對了教練?
他請的是巴西籍教練,剛好尅住日本仔打法,
而日本仔咁年鬼整,請個歐洲教練來玩戰術,
但無佐以往巴西流的感覺,但效率提升了不少。
還有沙特個巴西佬,經常都學艾拿戴斯咁,
玩即時現場收風,頭上帶有對講機,
和枱上的密探們交談,或者可能係王子話D水到佐位,開工啦!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-7-26 at 12:08 AM ]
呢D話題 其實根本唔洗討論
因為真相永遠求証唔到...你可能岩 又可能錯 但係講十年都係得個可能...
除非有人爆大獲~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。